Shiba inu coin, shib
Shiba inu

Shiba Inu-investeerders opgelet: Binnenkort lancering nieuw product

De cryptomarkt heeft recentelijk een indrukwekkende prijsstijging meegemaakt, waarbij vrijwel alle grote meme coins enorme winsten boekten. Shiba Inu (SHIB) was geen uitzondering en beleefde een bijna 300% waardestijging in slechts een week tijd, waarmee het zijn hoogste prijspunt in twee jaar bereikte.

Shiba Inu hoofdontwikkelaar doet grote aankondiging

Te midden van deze spannende marktbewegingen is het team achter Shiba Inu actief bezig met ontwikkelingen. Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van het Shiba Inu-project, kondigde recentelijk op het socialemediaplatform X aan dat er binnenkort een nieuwe dienst van Shiba Inu gelanceerd zal worden.

De specifieke details en de lanceringstermijn van Shiba Inu’s nieuw aangekondigde dienst blijven nog onbekend. Desondanks is de verwachting dat dit initiatief de mogelijkheden van het Shiba Inu-netwerk aanzienlijk zal uitbreiden.

Shib Name Service (SNS)

Eerder onthulde het team al een andere ontwikkeling binnen het Shiba Inu-ecosysteem, namelijk de Shib Name Service (SNS). Deze innovatie maakt het mogelijk voor gebruikers om eenvoudig te onthouden, gebruiksvriendelijke namen te kiezen in plaats van de lange en ingewikkelde walletadressen die standaard zijn in de wereld van blockchain-technologie.

Deze stap maakt transacties soepeler, vereenvoudigt het beheer van identiteiten en verbetert de interactie met diverse applicaties door de noodzaak te elimineren voor het onthouden of invoeren van complexe reeksen cijfers en letters.

Waarom is de SHIB koers zo hard gestegen?

Om te begrijpen waarom Shiba Inu’s waarde recentelijk een aanzienlijke stijging heeft doorgemaakt, is het cruciaal om te kijken naar een reeks invloedrijke factoren. Op de voorgrond van deze ontwikkeling staat de introductie van nieuwe technologische verbeteringen, zoals de Layer-2-oplossing Shibarium, die het netwerk significant heeft versterkt.

Daarnaast speelde de recente prijsrally van Bitcoin (BTC) een sleutelrol in het vergroten van het algemene marktenthousiasme. Voortbouwend op deze positieve dynamiek, uit Hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama optimisme over de toekomst, met een gedurfde voorspelling dat Shiba Inu een marktkapitalisatie van $100 miljard zal bereiken, een getuigenis van het geloof in het project’s groeipotentieel en innovatieve impact.

De weg naar $0,0001

Crypto-analist Oscar Ramos gelooft dat de huidige koersontwikkelingen van SHIB slechts het begin markeren van verdere groei. Hij voorspelt dat de munt in deze cyclus een waardering van $0.0001 kan overstijgen.

Ramos baseert zijn optimisme op een vergelijking tussen het groeitraject van SHIB en dat van Ethereum (ETH) en andere alternatieve munten (altcoins), waarbij hij opmerkt dat de positieve trend van Ethereum een significante invloed kan hebben.

Deze voorspelling wordt verder ondersteund door recente investeringen van een prominente crypto-whale, die, na winsten met Pepe (PEPE) te hebben verzilverd, een aanzienlijke positie in SHIB heeft ingenomen.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving