Ripple Nieuws

Hoe groot is de kans dat Ripple en de SEC een schikking treffen?

De rechtszaak van Ripple tegen de SEC is al meer dan een jaar aan de gang en de juridische strijd heeft grote schade aangericht aan de prijs van de XRP token. Volgens sommigen lijkt de strijd echter snel tot een einde te komen. Het is dan ook niet gek dat XRP investeerders massaal naar hints zoeken om erachter te komen wanneer de rechtszaak zal eindigen.

Hoe groot is de kans op een schikking?

Sommige juridische experts suggereren dat de Ripple vs. SEC-rechtszaak kan worden afgerond in of voor maart 2023. Anderen denken zelfs dat de rechtszaak eerder dan verwacht kan eindigen via een schikking.

Advocaat John Deaton, de advocaat die meer dan 72.000 XRP-investeerders vertegenwoordigt in een gezamenlijke aanklacht tegen de SEC, ziet echter geen kans op een schikking in de komende twee maanden. Hij zei:

“Sorry, maar ik geloof niet dat er in de komende 2 maanden of ooit een schikking zal komen. De tijd zal het ons leren.”

– John Deaton

Deaton zei verder dat de opmerking slechts zijn mening is en niet ter harte moet worden genomen, omdat er natuurlijk altijd een mogelijkheid is dat er wel een schikking plaats zal vinden.

De XRP koers stijgt

Dit is niet de eerste keer dat Deaton commentaar geeft op een mogelijke schikking in de Ripple vs SEC-rechtszaak. Eerder zei hij als de SEC wordt gedwongen om de concepten van de toespraak van William Hinman in 2018 in te leveren, dat dit de commissie ertoe kan zetten om met Ripple te schikken.

Of er nou wel of niet snel een schikking komt, de hype rondom Ripple lijkt weer helemaal terug. De prijs van de XRP token is in de afgelopen week met meer dan 18 procent gestegen en ligt nu rond de $0,40. Dat investeerders opgewonden raken is trouwens niet zo gek. Een overwinning of een goede schikking met de Securities and Exchange Commission zou namelijk kunnen betekenen dat de XRP token weer verhandelbaar zal worden op Amerikaanse crypto beurzen. Dit zou naar alle waarschijnlijkheid een enorme koersstijging veroorzaken.

Ripple nieuws

Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen? Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen?
Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow
Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten