Altcoin Nieuws, Prijsanalyse, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Prijsanalyse, Shiba inu Nieuws

Hoe staat de Shiba Inu prijs ervoor?

De Shiba Inu prijs is vandaag met meer dan 5 procent gedaald naar een dieptepunt van $0.00002037. Wat kunnen we verwachten van SHIB de komende dagen? In dit artikel bekijken we de grafieken.

De prijs van 1 SHIB token ligt op het moment van schrijven op $0.00002063. Dit terwijl de SHIB koers gisteren nog rond de $0.00002162 lag. Dat betekent dat de Shiba Inu koers in 24 uur tijd met ongeveer 5 procent is gedaald. Het 24-uurs handelsvolume is juist met 21% gestegen naar $512.7 miljoen. SHIB staat momenteel op de 14e plaats met een live marktkapitalisatie van $11.260.036.978.


Shiba Inu 4-uurs grafiek

Over het algemeen lijkt het erop dat de cryptomarkt een bearish trend volgt met afnemende volatiliteit, waardoor de prijs van de cryptocurrency minder kwetsbaar is voor volatiele veranderingen.

Het lijkt er echter op dat de markt klaar is voor een grote stap. Er zijn echter geen duidelijke tekenen dat de volatiliteit toeneemt, maar de hoop is er dat er spoedig een grote prijsstijging aan zit te komen.

Op de onderstaande grafiek is te zien dat de bovengrens van de Bollinger-band aanwezig is op $0,0002215, wat fungeert als de sterkste weerstand voor SHIB. Omgekeerd is de ondergrens van de Bollinger-band beschikbaar voor $0,00002033, wat fungeert als een sterke ondersteuning voor SHIB.

SHIB 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

De Relative Strength Index-score is 39, waardoor de cryptocurrency in de bovenste neutrale zone valt. De RSI-score lijkt echter naar beneden te gaan, wat een verdere daling van de waarde van de cryptocurrency betekent.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Shiba Inu dag grafiek

Als we verder uitzoomen en de dag grafiek bekijken zien we dat het er ook hier niet al te positief uitziet. De Bollinger-band indicator laat zien dat er weerstand ligt rond de $0.00003054. De onderkant van de Bollinger-band ligt rond op $0.00001648, wat als ondersteuning gezien kan worden. Er lijkt dus vrij veel ruimte voor een verdere koersval.

SHIB lijkt op deze grafiek onder de curve van de Moving Avarages te kruisen, wat een bearish signaal is. Voor nu lijken de bears de controle te hebben over Shiba Inu en dat zal waarschijnlijk nog wel even zo blijven.

SHIB dag grafiek – Bron: Tradingview

Conclusie

De SHIB grafieken laten zien dat Shiba Inu een sterke bearish trend volgt. Er is vrij veel ruimte voor een verdere koersval al neemt de volatiliteit af. Het bearish sentiment zou echter vrij lang aan kunnen houden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten