Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Hoe staat het ervoor met Ripple en zijn XRP token?

Na een enorme crash liet Ripple een sterk herstel zien dit weekend. Echter, die positiviteit is al snel weer afgekoeld. De XRP token heeft het zwaar door de slechte marktomstandigheden en omdat het bedrijf nog altijd verwikkeld is in de rechtszaak tegen de SEC.

Voor nu ligt er een ondersteuningszone rond de $0,33 en lijkt er weerstand te liggen rond de $0,45. Pas als dit niveau doorbroken wordt zou de XRP koers kunnen stijgen tot $0,55 en vervolgens naar $0,68.

XRP prijs 1 dag per candle – Bron: Tradingview

Hoe gaat het met de Ripple rechtszaak?

Ripple heeft vorige week een antwoord ingediend bij de SEC met betrekking tot de toespraak van William Hinman in 2018. Hinman, de ex directeur van de SEC, een cruciaal figuur in deze juridische strijd tussen Ripple en de SEC.

In de toespraak in 2018 vermeldde Hinman dat Bitcoin en Ethereum geen securities (effecten) zijn. Dat is een probleem voor de Securities and Exchamge Commission. De SEC probeert daarom e-mails en andere documenten, zoals de verklaring of toespraak van Hinman en andere privé- of interne discussies die als bewijs kunnen worden gebruikt, te verbergen.

Gaat de Ripple prijs weer stijgen?

Of de Ripple prijs binnenkort weer gaat stijgen is lastig te zeggen. Dit zal grotendeels afhangen van de ontwikkelingen in de rechtszaak tegen de SEC. Wel laten veel indicatoren op de XRP grafiek zien dat de munt oversold is. Dat zou kunnen betekenen dat we de XRP prijs op korte termijn weer zullen zien stijgen.

Om Ripple weer in een opwaartse trend te krijgen is het belangrijk dat het een higher high en een higher low neer weet te zetten op de grafiek. Een prijsstijging tot boven de $0,65 zou een zeer positief teken zijn.

Of dit gaat lukken is echter maar de vraag. De algehele cryptomarkt bevindt zich in bearmarkt en ook de rechtszaak schiet niet echt op.

Ripple nieuws

Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta
Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren
Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten