TWitter hq
Blockchain

Hoofd van de crypto-afdeling van Twitter levert contract in

De nieuwe manier van werken die Elon Musk momenteel introduceert valt niet goed bij een groot deel van het personeel van het bedrijf. Medewerkers van het bedrijf leveren massaal hun contract in, waarmee de groep die overblijft kleiner en kleiner wordt. De volgende in het rijtje is Tess Rinearson, die aan het hoofd van de crypto-afdeling van Twitter stond.

Ik ben vooral trots

Het Twitter-profiel van Rinearson is inmiddels gesloten voor buitenstaanders, maar even daarvoor liet ze weten vooral trots te zijn op haar werk. “Ik ben heel trots op wat we met het crypto-team bereikt hebben bij Twitter en ik ben verdrietig dat we de eindstreep niet gehaald hebben. Maar er zijn nog GENOEG briljante en intelligente mensen bij het bedrijf, die ik voor altijd zal steunen”, aldus Rinearson.

Verder staat in haar Twitter-bio nu de boodschap: “Klik niet op de knop @Twitter.” Waarmee ze waarschijnlijk verwijst naar de nieuwe eisen van Elon Musk aan alle medewerkers die willen blijven. Iedereen die mee wil in de “extreme hardcore” instelling van Elon Musk, moet voor donderdag op “Ja” klikken in een toegestuurd formulier. Mensen die daar geen zin in hebben moeten hun koffers pakken.

Op weg naar Twitter 2.0

Het grote doel van Musk is om een Twitter 2.0 te bouwen, een platform dat kan concurreren in de extreem competitieve wereld van vandaag. “Dit betekent dat we lang dagen moeten maken en heel intens moeten zijn. Alleen uitzonderlijke prestaties zullen met een voldoende beoordeeld worden”, zo schijnt Musk zijn medewerkers verteld te hebben.

Voordat Rinearson bij Twitter kwam, werkte ze bij crypto-bedrijven als Interstellar, Interchain en Chain. Ze werkte ook als ingenieur voor Medium, wat een soort blog-platform is. Opvallend is dat Medium oorspronkelijk is opgericht door Twitter als een advertentie-vrije versie van Twitter. Rinearson weigert momenteel om commentaar te leveren op de situatie.

Blockchain nieuws

Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
VS en Nigeria bespreken partnerschap in digitale economie en AI
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?