Blockchain Nieuws

Hoofd van de crypto-afdeling van Twitter levert contract in

De nieuwe manier van werken die Elon Musk momenteel introduceert valt niet goed bij een groot deel van het personeel van het bedrijf. Medewerkers van het bedrijf leveren massaal hun contract in, waarmee de groep die overblijft kleiner en kleiner wordt. De volgende in het rijtje is Tess Rinearson, die aan het hoofd van de crypto-afdeling van Twitter stond.

Ik ben vooral trots

Het Twitter-profiel van Rinearson is inmiddels gesloten voor buitenstaanders, maar even daarvoor liet ze weten vooral trots te zijn op haar werk. “Ik ben heel trots op wat we met het crypto-team bereikt hebben bij Twitter en ik ben verdrietig dat we de eindstreep niet gehaald hebben. Maar er zijn nog GENOEG briljante en intelligente mensen bij het bedrijf, die ik voor altijd zal steunen”, aldus Rinearson.

Verder staat in haar Twitter-bio nu de boodschap: “Klik niet op de knop @Twitter.” Waarmee ze waarschijnlijk verwijst naar de nieuwe eisen van Elon Musk aan alle medewerkers die willen blijven. Iedereen die mee wil in de “extreme hardcore” instelling van Elon Musk, moet voor donderdag op “Ja” klikken in een toegestuurd formulier. Mensen die daar geen zin in hebben moeten hun koffers pakken.

Op weg naar Twitter 2.0

Het grote doel van Musk is om een Twitter 2.0 te bouwen, een platform dat kan concurreren in de extreem competitieve wereld van vandaag. “Dit betekent dat we lang dagen moeten maken en heel intens moeten zijn. Alleen uitzonderlijke prestaties zullen met een voldoende beoordeeld worden”, zo schijnt Musk zijn medewerkers verteld te hebben.

Voordat Rinearson bij Twitter kwam, werkte ze bij crypto-bedrijven als Interstellar, Interchain en Chain. Ze werkte ook als ingenieur voor Medium, wat een soort blog-platform is. Opvallend is dat Medium oorspronkelijk is opgericht door Twitter als een advertentie-vrije versie van Twitter. Rinearson weigert momenteel om commentaar te leveren op de situatie.

Blockchain nieuws

Genesis is Gemini Earn gebruikers 900 miljoen dollar schuldig
Alameda Research investeerde 1,15 miljard dollar in crypto miner Genesis Digital
Animoca komt met Metaverse fonds van miljard dollar voor ontwikkelaars
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten