Blockchain Nieuws

Musk noemt 3 cryptocoins met een toekomst

De rijkste man ter wereld, Elon Musk, noemde, te midden van de ineenstorting van FTX, drie cryptocoins waarvan hij denkt dat ze “waarschijnlijk wel” een toekomst hebben. Ook deelde hij zijn mening over Sam Bakman-Fried.

Musk blijft geloven in cryptocurrencies

Elon Musk wordt gezien als een enorm invloedrijk figuur in de cryptowereld en elke opmerking of aankondiging van hem over een cryptomunt kan de prestaties van de token enorm veranderen. Op zaterdag rond 02.30 uur ’s nachts nam Musk deel aan een sessie op Twitter Spaces met meer dan 954.000 luisteraars. Hier werd gepraat over de FTX-hack en deelde Musk zijn mening over de voormalige FTX CEO, Sam Bankman-Fried.

De tech-miljardair zei dat wat er met FTX gebeurde, een teken was dat investeerders hun crypto niet op beurzen moesten houden. In plaats daarvan moesten ze de crypto in cold wallets bewaren.

Ik zou nogmaals willen bevestigen dat als je crypto bezit, je het in een direct toegankelijke cold wallet moet hebben staat. Niet in op cryptobeurs. Dat zou verstandig zijn.

– Elon Musk

Musk heeft vertrouwen in de toekomst van drie cryptomunten

Hoewel Musk kritisch was over de voormalige CEO van FTX, merkte hij op dat hij nog steeds gelooft in de cryptocurrency-industrie. Hij noemde zelfs de drie cryptocurrencies waarvan hij denkt dat ze een toekomst hebben.

Ik denk dat er waarschijnlijk een toekomst is voor Bitcoin, Ethereum en DOGE. Ik kan niet echt met de anderen praten. Maar als je een van die drie in een cold wallet hebt én van een beurs, denk ik dat het goed uitpakt.

– Elon Musk

Wat vindt Musk van Sam Bankman Fried?

Musk deelde ook wat hij vindt van Sam Bankman-Fried, met wie hij in april de kans kreeg om te praten. Musk zei het volgende op Twitterspace:

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van hem gehoord. Maar toen vertelden heel veel mensen me dat hij, weet je, enorme hoeveelheid geld heeft die hij wil investeren in de Twitter-deal. En ik heb ongeveer een half uur met hem gepraat. En ik wist dat mijn bullsh*t-decector aansloeg. Het was alsof deze kerel bullsh*t verkocht. Dat was mijn indruk.

Blockchain nieuws

Genesis is Gemini Earn gebruikers 900 miljoen dollar schuldig
Alameda Research investeerde 1,15 miljard dollar in crypto miner Genesis Digital
Animoca komt met Metaverse fonds van miljard dollar voor ontwikkelaars
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten