Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Hoofdontwikkelaar van Shiba Inu deelt informatie over Shibarium

De ontwikkelaar van Shiba Inu, Shytoshi Kusama, heeft een interessante post gedeeld op het Shibarium-platform. Hij vergelijkt Shibarium met een “dennenboom” die “water, zonlicht en goede grond” nodig heeft om te overleven. Het interessante aan deze vergelijking is dat Kusama suggereert dat Shibarium, net als een dennenboom, in staat is om te overleven en te gedijen zelfs in de zwaarste crypto-winters.

“Tijdens de herfst heeft de boom misschien maar een paar bladeren, maar dan verschijnt de lente. Gelukkig is Shibarium in deze context een dennenboom. Hij heeft water, zonlicht en goede grond nodig. Maar dennen overleven en gedijen tijdens zelf de zwaarste omstandigheden. Winters.” Zo schreef Kusama in de tweet.

Shibarium komt zeer binnenkort

Er zijn verwachtingen voor de aanstaande release van Shibarium, waarvan Kusama zegt dat het “zeer binnenkort” komt. De bètafase van Shibarium zal naar verwachting op dat moment starten.

In het licht hiervan heeft het officiële SHIB Twitter-account een herinnering gedeeld op zijn officiële socialemediakanalen om te volgen voor de laatste updates en ontwikkelingen over de aanstaande gefaseerde lancering van Shibarium. Deze omvatten het Shibarium Network Twitter-account en de officiële Shiba Inu-blog.

Shibarium Network werd vorig jaar door het Shiba Inu-team geïntroduceerd als de sociale informatiehub voor alles wat met het Shibarium Layer 2-netwerk en -protocol te maken heeft.

Het Shibarium Network heeft ook een update gedeeld dat elke Shibarium-transactie SHIB zal burnen. Dit betekent dat een bepaald aantal tokens worden verwijderd uit de totale omloopsom, wat kan bijdragen aan een stijging van de prijs van de overgebleven tokens. Dit wordt vaak gezien als een positief signaal voor investeerders. Verder herhaalde het ook dat de Layer 2-oplossing exclusief voor de SHIB-gemeenschap is en dat Bone ShibaSwap (BONE) de enige token zal zijn.

Shiba Inu nieuws

Groot nieuws op komst voor Shiba Inu, onthult SHIB ontwikkelaar
Shiba Inu’s Layer-2 verplettert records: Bijna 3 miljoen transacties per dag
3 sleutelfactoren die de koers van Shiba Inu kunnen laten stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Waarom stijgt de Bitcoin koers tot boven de $53.000?
Crypto analist: Dogecoin koers kan 11.500% stijgen