Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Hoskinson: ‘Cardano deal met Ethiopië is getekend’

Al sinds februari keek de Cardano community reikhalzend uit naar de bevestiging van de deal met de regering van Ethiopië. Destijds werd onthuld dat ze zich in de laatste fase van een overheidscontract bevonden om miljoenen gebruikers op de Cardano-blockchain te krijgen. Door bureaucratische problemen liep de deal wat vertraging op, maar dat lijkt nu verholpen te zijn.


De deal is rond

Op 25 maart had een speciale commissie het besluit ondertekend om het project uit te voeren. Alleen de handtekening van de minister moest nog gezet worden. Gisteren is deze handtekening ook eindelijk gezet.

Hoskinson mocht niet direct zeggen dat de deal rond was, aangezien hij een exclusief contract tekende. Echter liet hij de kans niet voorbijgaan om toch een cryptische aanwijzing te tweeten. Hij schreef:

“Om de een of andere reden heb ik de sterke wens om deze twee foto’s te tweeten. Het zal de vermenging zijn van mijn ornithologische inspanningen met mijn liefde voor de Amerikaanse geschiedenis van de 18e eeuw….”

De Cardano-community heeft de plaatjes puzzel snel ontcijferd. De linker afbeelding toont de wit-gewangde turaco , een vogelsoort uit de Musophagidae-familie, die van Ethiopische oorsprong is.

Op de rechter afbeelding staat John Hancock, een Amerikaanse koopman, staatsman en prominente patriot van de Amerikaanse Revolutie. Hancock was voorzitter van het Congres toen de Onafhankelijkheidsverklaring werd aangenomen en ondertekend. “Hij wordt vooral door Amerikanen herinnerd vanwege zijn grote, flamboyante handtekening op de verklaring. De twee afbeeldingen geven dus duidelijk aan dat de minister heeft getekend in Ethiopië de deal heeft ondertekend.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten