Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano deal met Ethiopië zal volgende week goed gekeurd worden

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, deelde zondag een aantal belangrijke updates over de deal van ADA met de regering van Ethiopië. De deal zal naar verwachting miljoenen cryptoliefhebbers naar het smart contractplatform van Cardano trekken.


Hoskinson geeft goed nieuws over de deal

Hoskinson verscheen onlangs als gast in een online ‘Ask Me Anything’ sessie, waar hem werd gevraagd naar de reden waarom de aankondiging van de deal met de Ethiopische regering is vertraagd. De vraag die gesteld werd luidde: “Charles, kun je wat meer zeggen waarom de aankondiging over de samenwerking is vertraagd?”

Hoskinson antwoordde dat er wel degelijk aanzienlijke vooruitgang was geboekt. Ook zei Hoskinson dat ze de deal naar Ethiopië hebben gestuurd voor een officiële goedkeuring. De Ethiopische minister zal de deal waarschijnlijk binnenkort ondertekenen en goedkeuren. Volgens Hoskinson zal Cardano de deal dan kort na de ondertekening van de minister officieel aankondigen. Hij zei:

“We zijn in feite klaar om te gaan. Ze ondertekenden vorige week een besluit-nota specifiek om meer dan 30 mensen in Ethiopië in dienst te nemen. Het werd correct overhandigd aan een speciale commissie en de speciale commissie tekende uiteindelijk op dinsdag 25 maart, dus is nu rechtstreeks naar de minister gegaan om te tekenen. “

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten