The hideaways
Persbericht

Houders van Litecoin (LTC) en Tron (TRX) schakelen over naar The Hideaways (HDWY) voor 100% bonus vooruitlopend op prijsstijgingen

Een rally in de markt betekent een kortetermijnpiek die de handelsmarktwaarde van een belegging of activum verhoogt. Met betrekking tot de cryptomarkt die momenteel een stijgende trend vertoont, struikelen Litecoin (LTC) en Tron (TRX) terwijl hun munthouders hun bezit terugtrekken en de favoriet van de nieuwe analisten The Hideaways (HDWY) kopen.

Goed nieuws voor Litecoin

De Litecoin (LTC) mining-moeilijkheid bereikte een nieuwe piek, met een piek van ongeveer 18 miljoen hashes, zo liet de Litecoin Foundation weten. De golf van mining geeft aan dat de concurrentie om gebruikers oplaait.

Na het goede nieuws is de prijs van de munt de afgelopen vier dagen gestegen tot 30%, wat een teken is voor Litecoin (LTC)-investeerders dat er een ommekeer aankomt. Ondertussen berijdt The Hideaways (HDWY) de bullish flow samen met de eerste fase van de voorverkoop.

De crypto steeg naar $70 en bulls zijn op zoek naar een geweldige stap om de markthandelsprijs te verhogen naar $80, een stap die het netwerk in staat stelt om meer momentum en vraag te krijgen.

Tron (TRX) werkt samen met Kraken om de vraag te stimuleren

Tron (TRX) onthulde dat het netwerk gaat samenwerken met de populaire crypto-beurs Kraken, een beweging waarmee gebruikers USDC kunnen opnemen of storten. Anderen hebben betoogd dat ontwikkeling de vraag naar de munt zal beïnvloeden.

Het netwerk onthulde ook dat de populaire Amerikaanse crypto-beurs Binance zojuist een nieuw stake-platform heeft uitgebracht waarmee Tron (TRX)-gebruikers passief kunnen verdienen en staken. Deze aanpak zal meer munthouders aanmoedigen om hun tokens vast te houden voor langetermijnbeloningen.

Integendeel, Tron (TRX)-investeerders overwegen om The Hideaways (HDWY) aan te passen, omdat het zorgt voor een constante langetermijngroei van investeringen in de cryptomarkt.

The Hideaways (HDWY) is de beste keuze voor elke belegger!

The Hideaways (HDWY) is een cryptocurrency-platform voor onroerend goed dat real-world eigendom op het volgende niveau introduceert via een gefractioneerde NFT. Nadat investeerders een token hebben gekocht, kunnen ze luxe eigendommen verkrijgen die verbazingwekkende groei en andere voordelen bieden.

In tegenstelling tot Litecoin (LTC) en Tron (TRX), kan het de token veilig beveiligen via de veilige beveiligingsaudit van SolidProof. Ook zal het project naar verwachting met meer dan 20.000% in waarde groeien in 2023, waardoor het een van de grootste groei in slechts een paar maanden tijd is.

Beleggers kunnen deelnemen aan de geweldige gemeenschap van munthouders door voor slechts $2.500 op het platform te storten. Niet alleen dat, ze kunnen ook grote hoeveelheden kapitaal verwerven, aangezien wordt aangenomen dat het project 40x ROI zal accumuleren.

Zittend op $0,08, is dit project zeker iets dat je niet zou willen missen! Ga snel om een ​​bonus van 100% veilig te stellen voor de volgende prijsstijging voor het project. Dit is de best mogelijke tijd om HDWY-tokens te beveiligen – we denken dat het een winnend 2023-project gaat worden.