Blockchain,, Trending

HTC Exodus Smartphone krijgt in-wallet crypto-swaps

De blockchain smartphone van HTC, de HTC EXODUS 1, laat haar gebruikers nu direct binnen de ingebouwde wallet van cryptocurrencies wisselen.


Samenwerking

Het direct binnen de wallet wisselen van crypto’s komt door een nieuwe samenwerking waarbij het liquiditeitsprotocol van de gedecentraliseerde exchange Kyber Network wordt toegevoegd aan de Zion Vault wallet-app van HTC.

Dit betekent dat gebruikers van de HTC-app direct tussen ERC-20-tokens kunnen wisselen. Hierdoor is het niet langer nodig om tokens eerst naar een andere cryptocurrency exchange te verplaatsen. Het gevolg hiervan is dat de gebruikers veel veiliger, eenvoudiger en sneller hun crypto’s kunnen omwisselen. Voorbeelden van ERC-20 tokens zijn bijvoorbeeld de Basic Attention Token (BAT) van Brave en de Binance Coin (BNB).


Breder publiek

Door deze update door te voeren wil het bedrijf ERC-20-tokens openstellen voor een breder publiek, zodat deze tokens naadloos kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld betalingen of leningen.


Tweede blockchain smartphone

HTC is hiernaast van plan om nog een extra, tweede, blockchain smartphone uit te brengen. Deze nieuwe smartphone zal een goedkopere optie zijn en met name in staat zijn om op te treden als volledig knooppunt voor het Bitcoin (BTC)-netwerk. Volgens het bedrijf is dit een fundamentele stap voor het gehele gedecentraliseerde internet.