ETHpbpiggy
Persbericht

Hype rondom Spot ETH ETF trekt geen nieuwe Ethereum-gebruikers aan; AI Altcoin mikt op 100x winst

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ethereum (ETH) en de bredere cryptomarkt zijn de afgelopen weken gegroeid en bereikten een piek van $2.400 in de afgelopen 19 maanden. Dit valt samen met verhoogde verwachtingen voor de goedkeuring van spot ETH ETFs in de Verenigde Staten. Ondanks deze stijging hebben de gebruikersaantallen van Ethereum geen overeenkomstige toename laten zien, wat leidt tot speculatie over of deze verschuiving de prijs van ETH zal blijven verhogen.

Tegen deze achtergrond heeft een nieuwe AI altcoin, InQubeta (QUBE), de aandacht van investeerders getrokken, met een doel van 100x winst in de cryptomarkt. De unieke kenmerken van QUBE, zoals het deflatoire model en de mogelijkheden voor het maken van NFT’s, hebben deze potentiële winst aangewakkerd. Experts stellen dat het scala aan diensten dat InQubeta biedt investeerders aantrekt en het promoot als de beste crypto om te kopen in de AI-industrie.

Dit artikel gaat dieper in op de kenmerken die InQubeta vooruit helpen terwijl het mikt op 100x winst en de Spot ETH ETF-hype die er niet in is geslaagd om nieuwe Ethereum-gebruikers aan te trekken.

InQubeta (QUBE): Deflationaire Kracht Die Tokenwaarde en Beloningen Aandrijft

InQubeta, een baanbrekende AI altcoin, streeft naar een buitengewone winstpotentieel van 100x in de cryptomarkt. Deze nieuwe DeFi-crypto bereikt dit door te functioneren als het eerste crypto-crowdfundingplatform. InQubeta revolutioneert investeringen in AI-startups door fractionele investeringen via QUBE-tokens te introduceren. Deze tokens, werkend op de Ethereum-blockchain, benutten de robuuste capaciteiten van deze technologie om een veilig en naadloos investeringsecosysteem te vestigen.

Onderscheiden als een deflationaire ERC20-token, biedt QUBE een unieke investeringsmogelijkheid voor crypto-enthousiastelingen die zoeken naar top crypto om te kopen voor portefeuillediversificatie. De structuur van het token, met een 2% koop- en verkoopbelasting gericht naar een burn-wallet en een 5% belasting die bijdraagt aan een speciaal beloningsfonds, lokt investeerders met het vooruitzicht op het verdienen van beloningen door token-staking. Deze eigenschap stuwt QUBE terwijl het mikt op 100x winst en positioneert het als een aantrekkelijke investering, met name voor degenen die optimistisch zijn over de groeipotentie van AI-technologiestartups.

InQubeta gaat verder dan conventionele investeringsmodellen als de beste crypto om te kopen door elke mogelijkheid in een NFT om te zetten en te fractioneren. Deze baanbrekende aanpak verhoogt het potentiële 100x winst en stelt investeerders in staat om deel te nemen op basis van hun budgetbeperkingen, terwijl ze ook genieten van de voordelen van vroege ondersteuners. De NFT-marktplaats binnen InQubeta stelt AI-startups in staat om fondsen te werven door belonings- en aandelen-gebaseerde NFT’s uit te geven, waardoor een symbiotische relatie ontstaat met QUBE-tokenhouders die gemakkelijk kunnen investeren in projecten die overeenkomen met hun overtuigingen.

De QUBE-token vervult een dubbele rol als een governance-token, waardoor houders actief kunnen deelnemen aan besluitvormingsprocessen op het platform. Deze governance-functionaliteit geeft QUBE-houders de autoriteit om voorstellen te doen, te bespreken en te stemmen over cruciale aspecten die de ontwikkeling, werking en toekomstige richting van het platform bepalen. Nu deze nieuwe DeFi-crypto mikt op een 100x winst, met een verwachte toename van de vraag naarmate meer investeerders en startups zich met het InQubeta-platform gaan bezighouden, wordt verwacht dat de waarde van QUBE in de loop van de tijd zal stijgen. Het aanhouden en staken van QUBE-tokens positioneert investeerders niet alleen om te profiteren van potentiële prijsstijgingen, maar geeft hen ook toegang tot beloningen uit het speciaal daarvoor bestemde fonds.

Ethereum (ETH): Navigeren door ETF-verwachtingen en het raadsel van gebruikersgroei

De prijs van Ethereum is gestegen naar $2.400, het hoogste punt in 19 maanden, en herstelt sterk van de marktdaling in 2022. Deze toename is in lijn met de opwinding rond de waarschijnlijke goedkeuring van de Spot Ethereum Exchange-Traded Fund (ETF) in de VS, wat de markt aanzienlijk kan beïnvloeden. Echter, ondanks deze prijsstijging, heeft ETH niet meer gebruikers naar zijn systeem getrokken.

Normaal gesproken, wanneer activa populair worden, trekken ze meer mensen aan om zich bij het netwerk aan te sluiten. Dit is echter niet het geval voor Ethereum. Het is vrij ongebruikelijk, vooral gezien de recente trend van retailinvesteerders die grote belangstelling tonen voor populaire activa. De behoefte aan nieuwe gebruikers op het ETH-netwerk, zoals blijkt uit gegevens van IntoTheBlock, creëert een raadselachtige situatie te midden van het huidige marktenthoesiasme.

Conclusie

De intrede van InQubeta in de cryptocurrency-ruimte vertegenwoordigt een opmerkelijke ontwikkeling, vooral te midden van de hype rondom de Spot ETH ETF die er niet in slaagt nieuwe Ethereum-gebruikers aan te trekken. Met zijn vooruitstrevende methode voor fractionele investeringen in AI-startups en een unieke deflatoire structuur, verwacht InQubeta een 100x marktwinst. De uitstekende vooruitgang van zijn voorverkoop duidt op toenemende nieuwsgierigheid en vertrouwen in de visie van InQubeta. Terwijl investeerders die geïnteresseerd zijn in crypto op zoek zijn naar de top crypto om te kopen, worden ze aangetrokken tot de QUBE-voorverkoop.

Bezoek InQubeta Presale 

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk