auto
Ripple

In Japan kun je nu een auto kopen met Ripple (XRP) en Bitcoin

Klanten van SBI Motor Japan kunnen vanaf nu gebruikte auto’s kopen met Ripple (XRP) en Bitcoin (BTC). Dat is eindelijk wat goed nieuws voor XRP investeerders. De munt bevindt zich namelijk al tijden lang in een neerwaartse trend sinds de SEC een rechtszaak tegen Ripple heeft aangespannen.

De eerste keer dat XRP wordt gebruikt en e-commercewebsite in Japan

SBI Motor Japan, een dochteronderneming van SBI Africa Co., heeft onlangs aangekondigd dat haar klanten nu betalingen kunnen doen voor gebruikte auto’s met behulp van Bitcoin (BTC) en Ripple (XRP).

Volgens een persbericht is de ontwikkeling de eerste keer dat de XRP-token wordt gebruikt op een e-commercewebsite in Japan. De BTC- en XRP-transacties zullen worden afgewikkeld via SBI VC Trade, de cryptocurrency-exchange van de SBI Group.

“We zijn verheugd aan te kondigen dat ons bedrijf is begonnen met het ondersteunen van crypto-tokens (BTC en XRP) op de site van SBI Motor Japan”, zei Tomoya Kitagawa, vertegenwoordiger van SBI Tokyo.

De exchange zal volgens SBI veiligheidsmaatregelen nemen in een poging om het witwassen van geld en terrorismefinanciering die via deze cryptocurrency-transacties zouden kunnen ontstaan, te bestrijden.

SBI merkte op dat het naast het ondersteunen van BTC- en XRP ook andere belangrijke initiatieven zal blijven ondersteunen die voldoen aan de behoeften van zijn groeiende klanten.

Ripple nieuws

Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?