Litecoin

In Zuid-Korea gaan 13.000 ATM’s ondersteuning bieden voor Litecoin transfers

De Litecoin Foundation heeft een aankondiging gepubliceerd waarin een samenwerking met MeconCash bekend wordt gemaakt. Door deze samenwerking wordt Litecoin (LTC) ondersteund door ruim 13.000 ATM’s in Zuid-Korea. Hierdoor kan de Koreaanse won worden ingewisseld naar Litecoin (LTC), dat vervolgens kan opgenomen of overgemaakt.


LTC integratie M.Pay

Litecoin (LTC) zal worden geïntegreerd in het M.Pay betalingsplatform van MeconCash, als resultaat van de samenwerking. Ook zal LTC als betaling op het retailplatform van MeconCash worden geaccepteerd tot slot zal LTC worden ondersteund om games mee te betalen die M.Pay-beloningen accepteren.

Volgens Charlie Lee, directeur van de Litecoin Foundation, is deze samenwerking een grote stap in de uitbreiding van de voetafdruk van Litecoin op de Zuid-Koreaanse markt.


Cryptocurrencies in Azië

Steeds meer cryptocurrencies gaan de Aziatische markt op. Zo werd gisteren bekend dat RippleNet het aantal overboekingen in Azië flink heeft verhoogd door samenwerkingen aan te gaan met diverse nieuwe partners. Hiermee lijkt de Aziatische markt steeds populairder te worden, en lijkt cryptocurrencies hier steeds meer grip te krijgen.