Cryptocurrency

Cryptocurrency

Indiase cryptocurrencybank opent nu toch meerdere fysieke locaties

Het Indiase online cryptobankierenplatform Cashaa en United Multistate Credit Co-op Society hebben gezamenlijk een joint venture opgestart met de naam Unicas. Waar zij eerder enkel online cryptodiensten aanboden, zijn zij nu van plan om 100 filialen te openen tegen 2022.


100 filialen geopend tegen 2022

In eerste instantie wordt een plan uitgerold om zo snel mogelijk 34 fysieke locaties te openen in Noord-India waarmee de cryptobank haar diensten verder uitbreidt. Klanten van de cryptobank krijgen op deze manier toegang tot zowel de reguliere fiat-activadiensten als cryptocurrency-activadiensten. Hiernaast kunnen klanten leningen afsluiten waar cryptocurrencies als onderpand kunnen dienen.

Naar verluidt worden 14 van deze 34 fysieke locaties voor het eind van januari 2021 al geopend, waarna de overige 20 snel zullen volgen. Tegen 2022 wil de cryptobank in totaal 100 filialen verspreid over het hele land geopend hebben.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Op maat gemaakte cryptodiensten

Met de filialen is de cryptobank van plan om op maat gemaakte cryptodiensten aan te bieden op de Indiase markt. Volgens de CEO van Cashaa, Kumar Gaurav, is deze stap noodzakelijk bij het worden van een meer digitaal India. Naast het aanbieden van cryptodiensten, wil Unicas graag de blockchain-technologie promoten, om de acceptatie hiervan te vergroten.

Dat er fysieke locaties komen in India blijkt echter niet onverwacht, vanwege het feit dat India als zeer sociaal en familiaal land wordt gezien, waar financiële beslissingen regelmatig nog genomen wordt door het gezinshoofd. Deze personen zijn voornamelijk 40 tot 65 jaar oud, waarvan blijkt dat zij graag naar fysieke locaties toegaan voor dergelijke financiële zaken. Hiernaast neemt de algemene crypto-acceptatie in India steeds verder toe, ondanks de onzekerheid over de regelgeving. Het openen van fysieke locaties is hiermee een logische stap.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten