Bitcoin crash, Bitcoin daalt
Bitcoin

Is de koersopleving van Bitcoin alweer voorbij?

Als we de analyse van de populaire analist Benjamin Cowen mogen geloven, dan kunnen de stijgingen van Bitcoin weleens van korte duur zijn. Benjamin Cowen ziet Bitcoin namelijk als een “meer volatiele versie” van de aandelenmarkt.

In de voetstappen van de Amerikaanse beurs

In zijn nieuwe video-update deelt Cowen dat Bitcoin weleens in de voetstappen van de Russel 2000 Index, Nasdaq en de S&P 500 kan volgen.

Volgens de analist stegen de drie grote aandelenindices van Amerika richting hun 50-daagse bewegende gemiddelde om vervolgens weer terug te vallen.

Bitcoin kan dat patroon volgens hem herhalen. Zou het kunnen dat het positieve momentum straks echt alweer verdwenen is voor Bitcoin? Dat zou zomaar kunnen.

De financiële markt blijft een onvoorspelbaar beestje en Bitcoin is daar zeker geen uitzondering op.

Gigantische whale koopt meer Bitcoin

Iemand die zich geen zorgen maakt over Bitcoin op dit moment is de mysterieuze whale “Mr.100” een investeerder die zijn Bitcoin per 100 stuks opkoopt.

Gisteren kocht Mr. 100 weer 300 Bitcoin, waarmee zijn totaal uitkomt op bijna 66.000 Bitcoin. Dat kapitaal is goed voor een vermogen van 4,181 miljard dollar.

Wat dat betreft hebben we hier zeker niet met een kleine jongen te maken. Het zou natuurlijk kunnen dat het om een exchange-wallet gaat, maar hoe mooi zou het zijn als hier een rijke oliesjeik of tech-ondernemer achter zit?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin is klaar voor het vervolgen van zijn bullmarkt in H2 2024
Bitcoin spiegelt extreem bullish scenario
Wordt Donald Trump de redder van Bitcoin in Amerika?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten