Rexas Finance
Persbericht

Is RLUSD de katalysator die XRP nodig heeft om $10 te bereiken? Verwacht wordt dat een rivaliserende token onder $0,10 daar als eerste zal zijn

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt is enthousiast over Ripple’s ambitieuze stap in de wereld van stablecoins, met name RLUSD. Terwijl Ripple doorgaat met het minten van miljoenen RLUSD-tokens, houden handelaren de mogelijke impact ervan op de waarde van XRP nauwlettend in de gaten. Er wordt gespeculeerd dat deze stablecoin de prijs van XRP zou kunnen opdrijven.

Met een stijging in open interest en liquiditeit voor XRP vragen velen zich af of deze stijging genoeg is om XRP naar de felbegeerde $10-grens te brengen. Ondertussen zou een nieuwe concurrent, Rexas Finance’s RXS-token, geprijsd onder $0,10, XRP kunnen overtreffen, met voorspellingen die wijzen op een aanzienlijke stijging tot $10 of meer na de lancering.

Ripple’s Stablecoin Stappen en XRP

Ripple heeft RLUSD agressief in de cryptomarkt gepusht en 99% van de initiële voorraad binnen 24 uur gemint. De totale voorraad overschreed begin oktober 2 miljoen tokens, verspreid over de Ethereum-blockchain en de XRP Ledger.

Deze uitbreiding heeft geleid tot een stijging in open interest voor XRP-derivaten, dat $1 miljard bereikte voordat het stabiliseerde op $846 miljoen. Deze toename in liquiditeit wijst op een groeiend marktmomentum voor XRP, wat de weg vrijmaakt voor een verdere prijsstijging.

Ondanks de grote vooruitgang van Ripple, staat XRP echter voor uitdagingen. XRP daalde onlangs met 7%, en investeerders blijven voorzichtig, aangezien regelgevende obstakels de adoptie van RLUSD in de weg kunnen staan. Zonder regelgevende goedkeuring kan de stablecoin vertraging oplopen, waardoor de bredere impact op de prijsbeweging van XRP beperkt wordt.

Desondanks zijn Ripple’s toenemende adoptie van blockchain-technologie en samenwerkingen in regio’s zoals de VAE veelbelovende ontwikkelingen voor de toekomst van het token.

Rexas Finance

Rexas Finance Tokenisatie van Reële Activa

Terwijl XRP worstelt met regelgevingsonzekerheid, maakt Rexas Finance furore met zijn platform voor de tokenisatie van reële activa. Rexas stelt investeerders in staat om activa zoals vastgoed, goud en grondstoffen te tokeniseren, waardoor traditioneel exclusieve markten toegankelijk worden.

Met een paar klikken kunnen gebruikers een fractie van deze activa bezitten, waardoor langdurige toetredingsdrempels worden doorbroken. Het platform gaat verder dan eenvoudige eigendom van activa. Met de Rexas Token Builder kan iedereen zijn eigen activa tokeniseren, wat de deur opent naar een breder scala aan investeringsmogelijkheden.

Voor degenen die projecten willen financieren, biedt Rexas Finance ook een launchpad dat tokenverkoop vergemakkelijkt en een eenvoudige manier biedt om kapitaal aan te trekken. Terwijl Rexas zijn ecosysteem blijft uitbouwen, groeit de vraag naar zijn RXS-token snel, en de presalefases van het bedrijf zijn al in een opmerkelijk tempo uitverkocht.

Succes van de RXS-token Presale

Rexas Finance heeft serieuze vooruitgang geboekt met zijn presale, die nu in de vierde fase is. De presale-fases 1, 2 en 3 waren snel uitverkocht, waarbij $2,75 miljoen werd opgehaald voordat de huidige prijs van $0,06 per token werd bereikt. Investeerders die in eerdere fases kochten, kunnen bij de lancering een rendement van 3,3x verwachten, waarbij de tokenprijs naar verwachting aanzienlijk zal stijgen zodra het project live gaat.

Wat RXS bijzonder aantrekkelijk maakt, is de reële bruikbaarheid. Van het tokeniseren van vastgoed tot grondstoffen, Rexas Finance biedt tastbare voordelen voor zowel ervaren investeerders als nieuwkomers. Bovendien is er al meer dan $3,4 miljoen opgehaald in de presale, wat het sterke interesse in het platform aantoont. In tegenstelling tot andere projecten die afhankelijk zijn van durfkapitaal, heeft Rexas Finance ervoor gekozen om publieke betrokkenheid te prioriteren, waardoor particuliere investeerders een unieke kans krijgen om deel uit te maken van deze groeiende revolutie.

Conclusie

Ripple’s stap in de wereld van stablecoins met RLUSD heeft nieuwe aandacht gebracht voor XRP, en velen hopen dat dit de katalysator zal zijn die het token naar $10 duwt. De opkomst van Rexas Finance, met zijn tokenisatie van reële activa en indrukwekkende presale-prestaties, suggereert echter dat RXS dit mijlpaal mogelijk als eerste bereikt.

Met RXS momenteel onder $0,10 en klaar voor enorme groei na de lancering, biedt het een aantrekkelijke kans voor investeerders die vroeg willen instappen in een project dat blockchain verbindt met tastbare activa.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk