JA! Bitcoin doorbreekt $10k en Stijgt door richting $11.000

 
 

Bitcoin heeft de afgelopen maanden haar koers gestaag op zien lopen. Vandaag doorbreekt BTC voor het eerst in meer dan een jaar tijd de magische $10.000 grens.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin doorbreekt $10.000 grens!

De Bitcoin koers is sinds 20 juni bezig aan een indrukwekkende opmars. Op dat moment werd het duidelijk dat de BTC grafiek een ‘Ascending Triangle’ vormde. Zo’n triangle is bijna altijd een bullish teken die naar boven uitbreekt. Vlak na onze aankondiging zagen we dat BTC inderdaad boven uit de Ascending triangle uitbrak.

Een prijsstijging richting de groene uptrend lijn (rond de $9.900) lag in de lijn de verwachting. Echter, vandaag blijkt dat de munt onze verwachting meer dan doorbroken heeft. De munt heeft de psychologische $10.000 grens gebroken en dat is een heel goed teken. Gisteren schreven we al dat wanneer de $10k grens doorbroken zou worden, de BTC prijs flink verder zal stijgen:

“We verwachten dat, wanneer de $10.000 grens doorbroken wordt, dat BTC flink verder stijgt. Er zal een soort FOMO effect ontstaan die we ook zagen tijdens de bullrun van 2017.”

 

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $10.915 dollar. 24 uur geleden lag de BTC prijs nog rond de $9800 dollar. Dat betekent dat de Bitcoin koers vandaag met meer dan 10% is gestegen.

Tot waar de Bitcoin koers kan stijgen is lastig te zeggen. Het hierboven besproken FOMO effect zou zomaar kunnen zorgen voor een enorme bullrun.

 

Let op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken