Tot Waar Kunnen Bitcoin en Ethereum Stijgen?!

De Bitcoin is uit de ‘Ascending Triangle’ gebroken en dat heeft de koers flink doen stijgen en ook de Ethereum prijs stijgt vandaag. Tot waar kunnen de munten stijgen? Lees verder.


Bitcoin doorbreekt Ascending Triangle

Gisteren schreven we al in een artikel dat de Bitcoin grafiek er goed uit zag. Vandaag blijkt dat de voorspelling uit is gekomen. BTC vormde gisteren een ‘Ascending Triangle’ wat vaak een bullish teken is die meestal naar boven uitbreekt. In de grafiek hieronder is de uitbraak uit de ascending triangle te zien.

 

We zien duidelijk dat, toen de $9400 dollar grens doorbroken werd, de koers plotseling omhoog schoot. Maar tot waar kan BTC stijgen? Vandaag zien we dat de eerste weerstand rond de $9800 dollar ligt. Hierna zal het vlak voor de $10.000 grens nog een weerstand niveau tegen komen.

We verwachten dat, wanneer de $10.000 grens doorbroken wordt, dat BTC flink verder stijgt. Er zal een soort FOMO effect ontstaan die we ook zagen tijdens de bullrun van 2017.

 

Tot waar kan de Ethereum prijs stijgen?

De grootste altcoin, Ethereum, ziet haar koers ook flink stijgen. De munt ziet zelfs een grotere procentuele prijsstijging dan de Bitcoin. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ETH rond de $284 dollar, dat is 5.70% hoger dan een dag geleden.

In de grafiek hieronder zien we een flinke groene candle omhoog. De eerste weerstand die de munt tegenkomt is de $290 dollar grens. Als deze doorbroken wordt lijkt de munt door te kunnen stijgen tot $356 dollar. Crypto analist Nick zegt hierover: “De volgende grote weerstand ligt rond de 356 dollar bij de usdt pair op binance.”

Eerder deze week schreven we al een artikel waarin een analist genaamd Rekt Capital vertelt dat Ethereum flink kan gaan stijgen. Hij wijst op een interessant paradigma:

“De Bitcoin dominantie neemt gelijktijdig toe met de altcoin marktkapalisatie. Een gelijke opkomst van deze twee factoren zou een aanwijzing kunnen zijn voor een mogelijke Ethereum prijsstijging. Als de geschiedenis zich herhaalt zou Ethereum $450 dollar bereiken wanneer Bitcoin de $10.000 bereikt.”

 

Let op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken