Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Jack Dorsey’s neemt ontslag bij Twitter

De mede-oprichter van Square en tevens prominent Bitcoin (BTC) figuur, Jack Dorsey, heeft zijn CEO-schap bij het sociale medium Twitter neergelegd.


Tijd om afstand te nemen

Dorsey stapt op en Twitter’s huidige Chief Technical Officer (CTO), Parag Agrawal zal hem vervangen als de waarnemend CEO. Volgens Dorsey is dit het juiste moment voor Twitter om afstand te nemen van zijn oprichters.

“Het is eindelijk tijd voor mij om te vertrekken. Het bedrijf was klaar om verder te gaan.”

Deze verschuiving is een duidelijk bewijs dat Dorsey nu zijn fulltime tijd zal besteden aan het speerpunt van Square – een apart betaalbedrijf dat hij tijdens zijn ambtstermijn bij Twitter heeft opgericht. In cryptocurrency, is de heer Dorsey in de volksmond bekend vanwege zijn dagelijkse steun voor Bitcoin.


Sensatie en liefde voor Bitcoin

Bovendien is hij een van de publieke figuren die constant over Bitcoin heeft getweet. In feite bevestigt deze sensatie Dorsey’s passie en de liefde die hij heeft voor Bitcoin. Daar komt nog bij dat Dorsey nog steeds strijdt in de zin dat BTC zal gaan functioneren als een “fundamentele internettechnologie die niet wordt gecontroleerd of beïnvloed door een enkel individu of entiteit.”

“Als ik niet bij Square of Twitter zat, was ik bezig met Bitcoin.”

Dorsey richtte deze warme verklaring tot een groot publiek op het Bitcoin 2021-evenement in Miami dit jaar. Men denkt dat Dorsey deze tijd oordeelkundig wil gebruiken om meer te leren over crypto.

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten