Cryptocurrency

Cryptocurrency

Je kunt nu bij 1000 winkels in Frankrijk Tezos kopen

Franse consumenten kunnen nu met prepaid-coupons of prepaid kaarten Tezos tokens kopen in 10.000 cadeauwinkels, tabakswinkels en benzinestations.


XTZ te koop bij 10.000 winkels in Frankrijk

De Franse crypto startup Digycode heeft bekend gemaakt dat het Tezos (XTZ) aankopen gaat ondersteunen via zijn prepaid vouchers en cadeaubonnen.

De integratie is het product van een samenwerking tussen Digycode en het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Nomadic Labs. Bovendien draagt Nomadic Labs bij aan het behoud van de kerncode van Tezos.

De mede-oprichter van Digycode, Christopher Villegas, beschreef Tezos als “één van de meest veelbelovende” cryptoprojecten en daarom is de munt toegevoegd. Hij voegde er trouwens ook aan toen dat de beslissing om de munt toe te voegen wel enkele maanden heeft geduurd.

In totaal kunnen nu zes verschillende cryptomunten worden gekocht via het Digycode-netwerk in de winkels. Hieronder vallen Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash en nu dus Tezos.

Gebruikers die crypto willen kopen in de winkels van Digycode, moeten eerst een account aanmaken via de website van het bedrijf. Daarnaast moeten ze een Know Your Customer-verificatie ondergaan.

Digycode richt zich op kleine investeerders, waarbij kopers hun crypto account kunnen opladen met bedragen van €20, €50 of €200. Het bedrijf hanteert een dagelijkse limiet van €1.000 aan crypto aankopen. Daarnaast heeft het een maandelijkse limiet van €10.000.

De Digycode website waarschuwt dat gebruikersgedrag dat wijst op illegale activiteiten kan leiden tot accountbeperkingen of blokkeringen.


Franse zakenman pleit voor het symboliseren van de Mona Lisa

Digycode is in augustus 2017 gelanceerd om crypto valuta’s meer beschikbaar te maken voor Franse investeerders.

Het bedrijf is onderdeel van Toulouse Digital Service, een groep die ook de cryptodiensten Zebitex en ZeBitcoin exploiteert. In 2018 faciliteerde Digycode 65.000 crypto oplaad punten in het hele land.

Crypto lijkt de laatste tijd steeds meer geaccepteerd te worden in Frankrijk. Waarbij de Franse rechtbank een debat voorzit tussen een crypto-exchange en een beleggingsonderneming die Bitcoin in februari als een vorm van valuta erkent.

Dinsdag stelde de Franse zakenman Stephane Distinguin dat de Franse staat het schilderij Mona Lisa zou moeten symboliseren en verkopen voor €50 miljard om de economische gevolgen van COVID-19 te verzachten.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten