Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Jeff Bezos volgt plotseling de oprichter van Dogecoin op Twitter

Vandaag is er iets opvallends gebeurd. De oprichter van Amazon, Jeff Bezos, is namelijk plotseling de oprichter van Dogecoin gaan volgen op Twitter. De Dogecoin community was er snel bij om te speculeren over de intenties van de op één na rijkste man ter wereld. Is Bezos iets van plan met Dogecoin?

Gaat Amazon zich mengen in de cryptowereld?

Amazon accepteert op dit moment geen cryptocurrencies, al gingen er de afgelopen jaren wel geruchten rond dat het bedrijf dit wel van plan was om te doen. Tot nu toe is dat echter nog niet gebeurd. Maar dat Amazon geïnteresseerd is in de cryptowereld is wel duidelijk. In april vertelde de huidige CEO van Amazon, genaamd Andy Jassy, aan de CNBC dat het bedrijf mogelijk NFT’s gaat verkopen. Ook zei hij dat cryptocurrencies waarschijnlijk een grote toekomst tegemoet gaan.

Wat betekent de volg-actie van Bezos voor Dogecoin?

Dat de rijkste man ter wereld, Elon Musk. fan is van Dogecoin wisten we al. En nu hij Twitter heeft gekocht verwachten veel crypto fans dat het niet meer lang gaat duren totdat hij Dogecoin gaat implementeren op het social media platform.

Dat de op één na rijkste man ter wereld, Jeff Bezos, nnu plotseling de oprichter van de meme-token volgt maakt de community helemaal enthousiast. Volgens sommigen kan het heel veel gaan betekenen voor DOGE.

Altcoin nieuws

Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra
Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022 37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten