johnny depp
NFT

Johnny Depp NFT’s stijgen nadat hij de rechtszaak wint

Een NFT-collectie met kunstwerken van Johnny Depp is flink in prijs gestegen nadat de acteur een rechtszaak wegens smaad won tegen zijn ex-vrouw Amber Heard.

Dat de prijs van de Depp NFT’s gestegen is, is niet zo gek. De rechtszaak van Johnny Depp tegen Amber Heard werd namelijk door honderden miljoenen mensen gevolgd.

De ‘Never Fear Truth’ NFT’s schieten omhoog in prijs

De 3.850 NFT’s uit met de naam “Never Fear Truth” hebben op het moment van schrijven een bodemprijs van 0,52 ETH (ongeveer 900 euro). Vóór de rechtszaak op televisie uitgezonden werd had de collectie weinig tot geen handelsvolume, maar dat is nu wel anders.

De “Never Fear Truth”-collectie is gemaakt op het Ethereum netwerk en wordt verhandeld op OpenSea. De collectie bestaat uit kunstwerken van Johnny Depp en afbeeldingen van vrienden en helden uit het verleden van de acteur. Denk bijvoorbeeld aan Heath Ledger, Tim Burton, Al Pacino en Elizabeth Taylor. 607 van de kunstwerken bevatten Johnny Depp zelf.

johnny depp nft
Johnny Depp NFT op OpenSea platform

Johnny Depp is niet de eerste beroemdheid die de NFT-markt betreedt

Johnny Depp is niet de eerste beroemdheid die de NFT-markt betreedt. In december lanceerde de rapper Ice-T een NFT-collectie. De rapper was, net als Johnny Depp, controversieel, aangezien hij een protestlied schreef met de titel “Cop Killer”.

NFT nieuws

Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Starbucks maakt een einde aan zijn NFT-programma
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?