Newsbit

TRON (TRX) cryptocurrency

Justin Sun: TRON werkt vanaf volgende week samen met $100 miljard ‘Mega bedrijf’

TRON (TRX) cryptocurrency

Justin Sun, de CEO van TRON, heeft in een aankondiging vertelt dat Tron (TRX) samen gaat werken met een niet nader genoemd ‘mega bedrijf’.


Mega samenwerking voor Tron?

Justin Sun, die bekend staat om het creëren van hype, deed op 25 oktober de beruchte aankondiging op Twitter. De CEO van Tron heeft zijn volgers weer eens flink geprikkeld zonder details vrij te geven.

Sun vertelde dat Tron samen gaat werken met een bedrijf dat $100 miljard dollar waard is. En vertelde ook dat het niet alleen TRX ten goede zou komen:

“TRON zal volgende week samenwerken met een mega bedrijf die $100 miljard dollar waard is. Het zal niet alleen TRX ten goede komen, maar alle TRC10 & 20 tokens inclusief BTT en WIN, enzovoort. Het zal TRON Dapps en tokens in grote lijnen distribueren naar miljarden klanten. Raad eens welk bedrijf het is..”

Sun’s tweet komt tijdens een enorme prijsstijging in de cryptocurrency markt. TRX boekt vandaag een winst van 10,6%, wat trouwens vergelijkbaar is met de winsten die andere altcoins boeken.


“Justin Sun is een meme”

Justin Sun staat bekend om zijn controversiële twitter gedrag. Begin september werd hij zelfs beschuldigd van het kopen van 5000 Twitter volgers per dag. Crypto analist Josh Rager zei het volgende:

Het lijkt erop dat je nog steeds 5.000 tot 6.000 volgers per dag koopt. Mijn favoriete statistiek is hoe je van het verliezen van netto volgers per maand tot het dagelijks krijgen van 5k volgers per maand gaat in eind 2018.“

Aan het einde voegde hij een flinke sneer toe: “Je bent zo’n meme, ik heb medelijden met Tron (TRX) investeerders.”

Het is dus nog maar de vraag of de aankondiging van Sun daadwerkelijk een belangrijke samenwerking is en grote impact gaat hebben op de Tron prijs. 1 ding is zeker, je kunt de tweets van Justin Sun het beste met een korreltje zout nemen.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top