Bitcoin koers stijgt, bull markt
Bitcoin

Kaleo: ‘Bitcoin maakt zich klaar voor nieuwe all-time high’

De populaire analist Kaleo constateert dat Bitcoin zijn koersactie van december 2023 tot januari 2024 spiegelt. Destijds wachtte de markt op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo verwacht nu dat de Bitcoin koers rond de halving richting een nieuwe all-time high stijgt.

Vrijwel meteen daarna verwacht hij echter een diepe correctie, waarna Bitcoin weer zou moeten stijgen.

Bitcoin spiegelt oude koersactie

“Mijn favoriete prijs-structuur vergelijking van dit moment is het december pre-ETF tijdsframe. Bitcoin kan vanaf hier heel makkelijk richting de all-time highs stijgen in aanloop naar de halving van later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en daarna een stapsgewijze stijging richting nieuwe hoogtepunten”, aldus Kaleo.

De onderstaande grafiek toont de Bitcoin koers in aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs.

De volgende grafiek van Kaleo laat de huidige koersactie zien, die volgens de analist (en dat moeten we ook toegeven) heel erg lijkt op de prijsbewegingen van Bitcoin van december 2023.

Overigens voorziet Kaleo niet alleen positieve koersactie voor Bitcoin. Hij is ook bullish over sommige altcoins.

Kaleo is bullish over BNB

Eén van de tokens die Kaleo op zijn lijst heeft staan is het BNB van Binance. Volgens Kaleo is BNB klaar om zijn diagonale weerstand te doorbreken en te stijgen naar een nieuwe all-time high van 1.000 dollar per token.

“BNB lijkt klaar om uit deze range te breken”, zo luidt het commentaar van Kaleo bij de onderstaande grafiek.

Op het moment van schrijven kent BNB een hele aardig dag. Over de afgelopen 24 uur is de munt namelijk met 4,40 procent gestegen. Daarmee presteert het in ieder geval beter dan de stijging van 3,71 procent van Bitcoin.

Over de gehele week gemeten wist BNB zich het sterkste te houden van alle top 5 munten. BNB daalde namelijk slechts met 2,50 procent, terwijl Bitcoin bijvoorbeeld met 7,43 procent daalde en Solana zelfs met 15,50 procent.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Meeste crypto analisten zijn het eens, bull markt nog maar net begonnen
Bitcoin stijgt in 2024 5x harder dan S&P 500 en NASDAQ
Voormalig Coinbase directeur pijst Bitcoin en haalt keihard uit naar Federal Reserve
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017