shiba inu, SHIB
Shiba inu

Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?

De memecoin Shiba Inu maakte furore tijdens de bullrun van 2021 en noteerde zijn voorlopige all-time high in oktober van dat jaar. Inmiddels zijn we twee jaar verder en staat Shiba Inu ongeveer 90 procent van die all-time high vandaan. Shiba Inu heeft een hoop mensen miljonair gemaakt, maar kan je ook nu nog miljonair worden van de memecoin?

Is Shiba Inu de Dogecoin-killer?

Twee jaar geleden werd Shiba Inu geïntroduceerd als de “Dogecoin-killer.” Enkele dagen na de lancering van het project schoot de koers met het duizelingwekkende percentage van 1.500 procent omhoog.

Dit veroorzaakte meteen speculatie dat de Shiba Inu koers ooit weleens het niveau van 1 dollar kon bereiken. Op het moment van schrijven staat de memecoin op plek 16 op CoinMarketCap en staat de koers mijlenver verwijderd van het niveau van 1 dollar.

Het Shiba Inu Leger blijft natuurlijk hoopvol over de wederopstanding van de munt, maar wees je ervan bewust dat het om een memecoin gaat. Dat betekent dat er weinig fundament onder het project ligt, behalve dat het een leuke grap is.

Je kunt je afvragen of zoiets een marktwaarde van enkele miljarden dollars met zich mee kan blijven dragen.

Maar kan Shiba Inu je nog miljonair maken?

Het eerlijk antwoord is: hoogstwaarschijnlijk niet. Maar we kunnen voor de liefhebbers even wat rekensommetjes maken. Als Shiba Inu zijn oude all-time high opnieuw weet aan te tikken, die staat op 0,00008616 dollar, dan heb je voor een kapitaal van 1 miljoen dollar 11.608.793.610 Shiba Inu nodig.

Tegen de huidige koers zou je voor ongeveer 85.440 dollar aan Shiba Inu moeten kopen om jezelf miljonair te mogen noemen als de vorige all-time high wordt aangetikt.

Voor sommigen zal dat een haalbaar bedrag zijn, maar voor de gemiddelde investeerder is dat een gigantisch kapitaal en een nog groter risico om zoiets in een memecoin te stoppen. Ons advies? Doe het niet.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Amerikanen Kunnen Leningen Af Sluiten met SHIB, XRP en DOGE als Onderpand
Hoeveel Shiba Inu (SHIB) bezit Elon Musk?
Shiba Inu Burnrate Schiet Omhoog met 627%
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
XRP-advocaat gaat ‘grote aankondiging’ doen