Bitcoin stijgt
Bitcoin

Kevin Svenson: Bitcoin op het punt van een gigantische uitbraak

Kevin Svenson, een populaire analist in de Bitcoin-wereld, claimt dat er momenteel geen vuiltje aan de lucht is voor de digitale munt. Hij verwacht dat Bitcoin binnenkort uitbreekt en “verticaal gaat.”

Geen vuiltje aan de lucht voor Bitcoin

“Bitcoin zit in de buurt van wat we noemen een Blauwe Lucht Uitbraak. Daarvan is sprake als een asset boven alle voorgaande prijsactie breekt en in een fase van prijsontdekking komt. Dus een Blauwe Lucht Uitbraak is waarschijnlijk wat we heel, heel binnenkort gaan zien”, aldus Kevin Svenson.

Op basis van zijn grafiek geeft Kevin Svenson een target van $90.000 af voor Bitcoin. Dat zou een stijging van bijna 30% betekenen vanaf de huidige koers.

“We volgen een exponentiële stijging van de koers en een trend die in een versnelling zit. Het target ligt op $90.000”, aldus de analist.

Hoewel dat voor sommigen misschien nog niet zo bijzonder is, geeft Svenson aan dat een Bitcoin koers van $90.000 zeker geen grap is.

$90.000 over twee maanden

“Als we de verticale push krijgen en het niveau van $90.000 bereiken in augustus, dan komen we in september. Dat is de slechtste maand van het jaar voor zowel Bitcoin als de aandelenmarkt als je naar de geschiedenis kijkt.

Mocht dat nu ook terugkomen, dan zou dat de perfecte timing kunnen zijn. Parabolisch gaan in augustus en een grote terugval in september, gevolgd door een opleving in oktober, wat ook redelijk normaal is. Daarna zijwaartse consolidatie en een push omhoog richting het nieuwe jaar”, aldus Svenson.

Hij heeft het dus al helemaal uitgetekend voor Bitcoin. Veel zal echter afhangen van de ontwikkelingen op macro-economisch gebied, waarvoor vandaag ook weer belangrijke datapunten op het programma staan.

Zo krijgen we vandaag het werkloosheidscijfer uit Amerika. Als die hoger uitvalt dan verwacht, dan kan dat weleens de raketbrandstof zijn die Bitcoin nodig heeft.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Volgende week vrijdag cruciaal voor Bitcoin
Bitcoin koers naar $1 miljoen volgens analisten van Bernstein
Glassnode: Opwaartse trend Bitcoin koers nog altijd intact
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt