Nieuws

Kraken voegt margehandel voor Bitcoin Cash (BCH) en Ripple (XRP) toeCryptocurrency exchange Kraken heeft Bitcoin Cash (BCH) en Ripple (XRP) toegevoegd aan hun margehandelsaanbod. Hierdoor zijn er nu in totaal acht cryptocurrencies beschikbaar op het platform waarmee margehandel mogelijk is.


Acht cryptocurrencies

Door de toevoeging van BCH en XRP zijn er nu in totaal acht verschillende cryptocurrencies waarmee margehandel op het platform mogelijk is. Het gaat hier om Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Augur (REP), Monero (XMR) en Tether (USDT).

De margehandel van deze cryptocurrencies is op ieder platform van Kraken beschikbaar gesteld, waardoor er naast de traditionele PC ook op mobiele apparaten met deze functie kan worden gehandeld.Geen onderpandvaluta’s

Toch moet er worden opgelet bij de twee nieuwe toegevoegde cryptocurrencies, waardoor gebruikers geen margeposities kunnen openen ten opzichte van de waarde van zijn of haar BCH- of XRP-saldo.

Kort gezegd betekent dit dat je altijd voldoende saldo op je account moet hebben staan om de positie open te kunnen houden.


Margehandel

Margehandel maakt het voor gebruikers mogelijk om een groter risico te pakken, waar potentieel meer winst mee kan worden gemaakt. Door het grotere risico dat deze functie met zich meebrengt is het niet voor iedereen een optie; deze optie is over het algemeen voor de meer ervaren handelaar.