Persbericht

Krijg een beloning van $5000 bij je eerste storting en maak winst in de bearmarkt

De crypto- en aandelenmarkt zijn de laatste tijd flink gedaald. Terwijl langetermijnbeleggers hun portefeuilles aan zullen houden, is het wellicht verstandig om je crypto aan het werk te zetten om op korte termijn meer winst te maken.

Als je handelt met SimpleFX, kun je profiteren van stijgende of dalende aandelen- of cryptoprijzen. Het shorten van aandelen van technologiebedrijven zoals MicroStrategy of het verkopen van Bitcoin of Ethereum met hefboomwerking blijkt een uitstekende tactiek voor handelaren. Als je een aanzienlijke hoeveelheid BTC of ETH aanhoudt, kun je jouw longpositie afdekken met intelligente shorts.

Dat is een geweldig aanbod in tijden van hoge marktvolatiliteit. Daarom verdubbelt SimpleFX de eerste stortingsbonus.

Doe een storting op een SimpleFX-account waar nog geen geld op staat en ontvang een directe beloning van $5.000. Je kunt ook meerdere beloningen van $5.000 verdienen, aangezien de eerste stortingsbonus beschikbaar is voor elk LIVE-account dat nog niet is gefinancierd.

Het is een tijdelijke aanbieding. De dubbele eerste deposit-bonusaanbieding begint om 9:00 uur ‘s ochtends op 28 januari en duurt tot 8:00 uur op 7 februari. Mis deze unieke kans niet.

Ga naar SimpleFX

Hier is hoe het in detail werkt. Zelfs als je al eerder LIVE met SimpleFX handelde, volstaat het om een extra account in elke valuta (fiat of crypto) te openen en deze te financieren met een equivalent van meer dan 100 USD om een onmiddellijke bonus op je account bijgeschreven te krijgen.

Ja, je leest het goed. Je krijgt een bonus voor elke eerste storting op een van je accounts. Als je een LIVE-account hebt dat je nog niet hebt gefinancierd, zorg er dan voor dat je eerste storting aanzienlijk is, want dit heeft invloed op je beloning.

Als je al je actieve LIVE-accounts al hebt gefinancierd, open je gewoon een nieuwe en doe je een storting.

Onthoud dat alleen de eerste storting op uw account meetelt, dus splits deze niet in twee of meer. Hoe hoger de betaling, hoe groter de bonus die direct klaar is om op je account te worden verhandeld.


Gewoonweg de beste app voor handelen en beleggen

SimpleFX is een gerenommeerde handels- en investeringsapp die sinds 2014 actief is. Het is een van de eerste handelsplatforms die wereldwijde aandelen, grondstoffen, goud, zilver, forex en crypto verhandelt met cryptocurrency-accounts.

Wanneer je met SimpleFX belegt, kun je een van de meer dan 30 crypto- en traditionele fiat-geldrekeningen kiezen.

Je kunt je cryptocurrency ook zonder minimum inzetten en hoge rente verdienen op uw storting. Stake & Trade is hun service. Je kunt jouw ETH inzetten in de pool van SimpleFX en de vergrendelde fondsen gebruiken om te handelen.

Dat is de gemakkelijkste manier om uw fiat of cryptocurrencies te beleggen op wereldwijde markten – Amerikaanse, Japanse, Braziliaanse, Turkse aandelen, goud, zilver, enz. Je kunt je fiat of cryptovaluta beleggen in internationale markten met een hoge hefboomwerking (tot 1:500).

Aarzel niet. Bezoek SimpleFX en pak zoveel mogelijk $5.000 bonussen als je kunt. Je kunt meer dan 50 rekeningen openen en elk met een grote eerste storting financieren. Ga nu naar SimpleFX.