Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Laatste update in rechtszaak wijzen op mogelijke winst voor Ripple

Ripple heeft opnieuw een overwinning behaald in de lopende rechtszaak. Dit aangezien de rechtbank de motie van de Securities Exchange Commission (SEC) om Ripple’s fair notice verdediging te staken, heeft afgewezen.


Rechter wijst verzoek van de SEC af

De laatste ontwikkeling in de rechtszaak was in het voordeel van Ripple, aangezien rechter Analisa Torres het verzoek van de SEC om zijn Sur-Sur-Reply in te dienen, afwees op basis van de uitkomst van een vergelijkbare zaak tegen het blockchain-inhoudsplatform LBRY.

De advocaten van Ripple voerden aan dat de verdediging van Ripple niet mag worden aangevallen door de SEC op basis van recentelijk besliste gevallen. De advocaten wezen ook op de dubbele moraal van de SEC, aangezien deze niet was overgegaan tot staking tegen het pleidooi voor eerlijke kennisgeving van LBRY. Dat de rechter Torres het verzoek van de SEC afwees is geweldig nieuws voor Ripple.

Advocaat James K. Filan twitterde:

“De districtsrechter Torres heeft de motie van de SEC om een Sursur-Reply in te dienen ter ondersteuning van haar stakingsverzoek AFGEWEZEN.”


Wil jij Ripple verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Het begint er steeds beter uit te zien voor Ripple

Eerder deze maand behaalde Ripple ook al een overwinning in de rechtszaal. Op 19 februari werden namelijk twee verzegelde memo’s onthuld. Het gaat hier om de juridische memo’s die Ripple Labs tien jaar geleden ontving over XRP-tokens. De documenten suggereren dat Ripple zich wel degelijk inspande om te voorkomen dat XRP wettelijk als een security wordt beschouwd.

De Ripple koers is direct gestegen na het goede nieuws uit de rechtszaal. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,757. Dat is 6% hoger dan een dag geleden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten