Nieuws

Ledger gaat crypto-betalingen accepteren


Ledger, bekend van de cryptocurrency-hardwareportefeuille, heeft met de crypto betalingsstartup Crypto.com een overeenkomst getekend waarmee gebruikers in staat worden gesteld om met cryptocurrency te betalen voor de producten van Ledger.


Crypto.com

Crypto.com is gevestigd in Hong Kong en heeft naar verluidt een Memorandum of Understanding (MOU) ondertekend in samenwerking met Ledger. Hiermee wordt het mogelijk dat de service Crypto.com Pay de betalingen kan uitvoeren voor Ledger. Hierdoor wordt het voor klanten mogelijk om Ledger-producten aan te schaffen door middel van cryptocurrency.

Crypto.com Pay zal naar verwachting als extra betaaloptie worden toegevoegd in de online winkel van Ledger. In deze online winkel kunnen klanten kunnen vervolgens aankopen doen via de applicatie ‘Crypto.com Wallet and Card’.


Niet zeker welke cryptocurrencies

Het is nog niet zeker welke cryptocurrencies precies ondersteund gaan worden aan de nieuwe betaaloptie. Momenteel ondersteunt de wallet van Crypto.com over 6 cryptocurrencies. Verwacht wordt dat deze allemaal in de nieuwe betaalmethode worden toegevoegd. Of dit echter direct zal zijn is nog onduidelijk.Ondersteunde cryptocurrencies

Op dit moment worden de volgende cryptocurrencies ondersteunt door de wallet van Crypto.com: Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC),
Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Monaco (MCO) en zijn eigen Crypto.com Chain token (CRO).

Volgens de huidige CEO van Ledger (Éric Larchevêque) is de introductie van een crypto-betaaloptie voor productaankopen een natuurlijke stap. Volgens hem sluit deze betaalmethode uitstekend aan op de wensen en behoeften van de klanten van Ledger.


Win een gratis Litecoin (LTC)!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.

https://newsbit.nl/5-keer-kans-op-een-litecoin-newsbit-en-bitvavo-geven-100-euro-weg/