NFT Nieuws

NFT Nieuws

Ledger gaat zich met Nano S Plus richten op NFT-markt

Ledger is wereldwijd een belangrijke leverancier van hardware-wallets. Deze hardware-wallets zijn specifiek ontwikkelt voor de veilige opslag van crypto’s als de Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH). Toch wil het bedrijf zich nu ook gaan richten op de veilige opslag van niet-vervangbare tokens (NFT’s).


Ledger Nano S Plus

Het nieuwe product heeft de naam Ledger Nano S Plus gekregen en is in feite de volgende generatie van Nano-interatie die in 2016 voor het eerst gelanceerd is. De Nano S Plus is speciaal ontworpen voor NFT-verzamelaars.

Het wordt de zesde generatie hardware-wallet die door Ledger is uitgegeven. De eerste crypto-wallet van Ledger is in 2015 geïntroduceerd. Het laatste product van Ledger was de Nano X, die in 2019 gelanceerd is.


Altijd NFT’s op kunnen slaan

Via externe partners hebben Ledger-gebruikers in principe altijd al NFT’s op hun wallets kunnen opslaan. Dit was echter nog niet native ondersteunt. Een vertegenwoordiger van het bedrijf merkte hier het volgende over op:

“Ledger Nano-gebruikers hebben altijd NFT’s op hun apparaten kunnen opslaan via partners, op de Ledger Nano X, en nu geeft Ledger’s softwaretoepassing Ledger Live prioriteit aan NFT-ondersteuning, waarbij gebruikers hun NFT’s in Ledger Live kunnen bekijken en veilig transacties kunnen uitvoeren door duidelijke ondertekening.”

Ledger heeft een nieuwe technologie genaamd ‘Clear Signing’ geïmplementeerd. Deze technologie zal voor een veilige gebruikerservaring moeten zorgen. De technologie voor duidelijke ondertekening is bedoeld om alle details van een transactie te verstrekken, waardoor het risico van ‘blinde ondertekening’ of toestemming voor een mogelijk risicovolle transactie wordt weggenomen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten