rco finance
Persbericht

Legendarische Bitcoin-handelaar Peter Brandt zegt dat de Bitcoin-prijs binnenkort naar $46.000 gaat, handelaren vinden een veilige haven

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Legendarische Bitcoin-handelaar Peter Brandt gelooft dat de bearish trend Bitcoin (BTC) zal doen dalen tot $46.000. Als gevolg daarvan beginnen investeerders zich te richten op RCO Finance (RCOF), dat naar voren is gekomen als een veilige haven na het handhaven van een opwaartse trend tijdens de publieke voorverkoop.

Waarom verwacht Peter Brandt dat Bitcoin (BTC) zal dalen tot $46.000, en waarom stijgt RCO Finance ondanks het bearish sentiment in de cryptomarkt? Laten we het uitzoeken!

Peter Brandt Ziet Een Patroon Dat Bitcoin Naar $46K Zou Kunnen Duwen!

Peter Brandt, een gerenommeerde Bitcoin-handelaar, meldde onlangs op X dat BTC mogelijk scherp zou kunnen dalen. In een X-post van 5 september wees Peter Brandt op een omgekeerde uitzettende driehoek, ook wel bekend als een megafoonpatroon, op de Bitcoin-grafiek.

Volgens Peter Brandt wijst dit patroon op sterkere verkoopdruk dan koopdruk. Hierdoor denkt Brandt dat Bitcoin mogelijk zal dalen om het niveau van $46.000 te testen. Verder zei Brandt dat Bitcoin een enorme stijging nodig zou hebben naar een nieuw record om een nieuwe bull run in stand te houden.

Op 7 september werd Bitcoin (BTC) verhandeld rond de $54.208. Dit betekent dat BTC in een week tijd 8% is gedaald. Bovendien is het 24-uurs handelsvolume van BTC met 35% gedaald, wat wijst op een sterke verkoopdruk. Als deze verkoopdruk aanhoudt, zou Bitcoin kunnen dalen naar $46.000, zoals Peter Brandt voorspelde.

RCO Finance (RCOF) Voorverkoop Biedt Bitcoin-handelaren Een Veilige Hedging Optie!

Nu Bitcoin worstelt met een hernieuwde bearish markt, verschuiven investeerders naar RCO Finance (RCOF), een opkomende Ethereum-token, om hun investeringen te beschermen tegen verliezen. Investeerders waarderen RCOF vanwege de bruikbaarheid binnen het RCO Finance-platform.

Specifiek is RCOF het transactie- en governance-token van RCO Finance. Deze functionaliteit binnen een AI-gestuurd platform biedt RCOF lange termijn levensvatbaarheid. Bovendien is RCOF een investering met veel potentie, aangezien het een beperkte voorraad van 800 miljoen tokens heeft en een deflatoir mechanisme hanteert.

Daarnaast genieten RCOF-houders van voordelen zoals dividend op basis van niveaus en stemrechten, wat de opkomst van Ethereum-tokens onder Bitcoin-investeerders verklaart, die hun portefeuilles willen diversifiëren.

Opmerkelijk is dat SolidProof, een leider op het gebied van blockchain-beveiliging, het smart contract van RCOF heeft geaudit. Dit proces omvatte het controleren van het smart contract op beveiligingsproblemen, code-logica en naleving van industriestandaarden. Hierdoor is RCOF een veilige investering.

Op 7 augustus bevond RCOF zich in fase 2 van de voorverkoop, waarbij investeerders de token konden kopen voor $0,0344. Wanneer RCOF fase 3 ingaat, zal de prijs stijgen naar $0,0558. Interessant genoeg zal deze prijs verder stijgen naarmate RCOF zijn lanceerprijs van $0,4-$0,6 nadert.

Bovendien verwachten experts dat RCOF de 8.000% stijging van Bitcoin tussen 2017 en maart 2024 zal nabootsen. Deze voorspelling verklaart waarom je vroeg moet instappen in de RCO Finance-revolutie.

De Robo Advisor van RCO Finance Biedt Investeerders Professioneel Beleggingsadvies Gratis Aan!

Dankzij de baanbrekende functies stroomt een groeiend aantal Bitcoin-investeerders naar RCO Finance, een opkomend DeFi-project. Specifiek omarmen investeerders RCO Finance vanwege de AI-gestuurde robo advisor, die gratis, datagestuurd beleggingsadvies biedt.

De robo advisor analyseert de markten van meer dan 120.000 crypto- en traditionele financiële activa die RCO Finance ondersteunt, en verzamelt bruikbare gegevens. Vervolgens koppelt de robo advisor deze gegevens aan de risicotolerantie en financiële doelstellingen van de investeerder, om aanbevelingen te doen over wanneer te kopen, verkopen of meer te investeren in specifieke activa voor maximale winstgevendheid.

Door gebruik te maken van AI-technologie bereikt de robo advisor een next-gen niveau van automatisering. Zo kan de robo advisor bijvoorbeeld transacties uitvoeren namens de investeerder. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat de robo advisor op tijd alle geschikte investeringen vastlegt voor lucratieve handel en verminderde risicoblootstelling.

Hoewel de robo advisor het middelpunt is van het RCO Finance-platform, heeft het project ook aan populariteit gewonnen vanwege zijn hoogwaardige DeFi-functies. Deze omvatten non-KYC-betaalkaarten, tot 1.000x hefboomwerking, yield farming via leningen en staking, en een gebruiksvriendelijke interface die beleggen zelfs voor beginnende investeerders eenvoudig maakt.

Deze functies verklaren waarom je je moet aansluiten bij Bitcoin-investeerders door de voorverkoop van RCO Finance te omarmen en zo vroegtijdig toegang te krijgen tot deze futuristische functies.

Voor meer informatie over de RCO Finance-voorverkoop:

Bezoek RCO Finance Presale

Join De RCO Finance Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.