Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Ethereum Nieuws, Nieuws, Ripple Nieuws, Trending

Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Ethereum Nieuws, Nieuws, Ripple Nieuws, Trending

LET OP!: Bitcoin Boven $5k, Ethereum $170 en Ripple $0,356

De Bitcoin prijsstijging zet vandaag door en doorbreekt zelfs de $5000 dollar grens. Ook belangrijke altcoins als Ethereum en Ripple zien hun koers omhoog vliegen.


Bitcoin koers stijgt tot boven $5000 dollar

Na de enorme prijsstijging van gisteren, zien dat de Bitcoin koers door blijft stijgen. Op het moment van schrijven ligt de BTC koers rond de $5015 dolar. Slechts twee dagen geleden lag de prijs voor 1 BTC nog slechts rond de $4180 dollar. Dat betekent dat de koers met een ongelofelijke 20 procent is gestegen in 2 dagen tijd.

 
Bitcoin prijs


Dat Bitcoin vandaag blijft stijgen en niet terugvalt is een teken van sterkte. Hierdoor verwachten wij dat de koers door zal stijgen naar het volgende weerstandsniveau van $5700 dollar.

 

Ethereum koers stijgt tot $170 dollar

De Bitcoin prijsstijging zorgt ervoor dat ook belangrijke altcoins flinke winsten boeken. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum prijs rond de $170 dollar. Slechts twee dagen geleden lag de prijs voor 1 ETH rond de $142 dollar. Dat betekent dat de Ethereum koers in twee dagen is gestegen met 19.7 procent.

 
ethereum prijs

In onze prijsanalyse schreven we al dat een snelle prijsstijging richting de $167 dollar in de lijn der verwachting lag. Vandaag wordt deze grens zelfs doorbroken waardoor de weg richting de $200 en $250 dollar vrij lijkt te zijn.

 

Ripple (XRP) prijs stijgt tot $0,356 dollar

Tot slot geven we een update over Ripple. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,356 dollar. Nog geen twee dagen geleden lag de Ripple koers nog rond de $0,312 dollar. Dat betekent dat de XRP prijs in twee dagen tijd met 14.1 procent is gestegen.

 
ripple prijs


In onze prijsanalyse voorspelden we een snelle prijsstijging richting de $0,40 dollar. Deze verwachting blijft in stand.

 

Wil je mee discussiëren over crypto nieuws, of wil je professionele analyses van de crypto markt? Join dan ons Telegram kanaal @newsbit_crypto.

Bitcoin nieuws

Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten