Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Ethereum Nieuws, Nieuws, Ripple Nieuws, Trending

LET OP!: Bitcoin Boven $5k, Ethereum $170 en Ripple $0,356

De Bitcoin prijsstijging zet vandaag door en doorbreekt zelfs de $5000 dollar grens. Ook belangrijke altcoins als Ethereum en Ripple zien hun koers omhoog vliegen.


Bitcoin koers stijgt tot boven $5000 dollar

Na de enorme prijsstijging van gisteren, zien dat de Bitcoin koers door blijft stijgen. Op het moment van schrijven ligt de BTC koers rond de $5015 dolar. Slechts twee dagen geleden lag de prijs voor 1 BTC nog slechts rond de $4180 dollar. Dat betekent dat de koers met een ongelofelijke 20 procent is gestegen in 2 dagen tijd.

 
Bitcoin prijs


Dat Bitcoin vandaag blijft stijgen en niet terugvalt is een teken van sterkte. Hierdoor verwachten wij dat de koers door zal stijgen naar het volgende weerstandsniveau van $5700 dollar.

 

Ethereum koers stijgt tot $170 dollar

De Bitcoin prijsstijging zorgt ervoor dat ook belangrijke altcoins flinke winsten boeken. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum prijs rond de $170 dollar. Slechts twee dagen geleden lag de prijs voor 1 ETH rond de $142 dollar. Dat betekent dat de Ethereum koers in twee dagen is gestegen met 19.7 procent.

 
ethereum prijs

In onze prijsanalyse schreven we al dat een snelle prijsstijging richting de $167 dollar in de lijn der verwachting lag. Vandaag wordt deze grens zelfs doorbroken waardoor de weg richting de $200 en $250 dollar vrij lijkt te zijn.

 

Ripple (XRP) prijs stijgt tot $0,356 dollar

Tot slot geven we een update over Ripple. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,356 dollar. Nog geen twee dagen geleden lag de Ripple koers nog rond de $0,312 dollar. Dat betekent dat de XRP prijs in twee dagen tijd met 14.1 procent is gestegen.

 
ripple prijs


In onze prijsanalyse voorspelden we een snelle prijsstijging richting de $0,40 dollar. Deze verwachting blijft in stand.

 

Wil je mee discussiëren over crypto nieuws, of wil je professionele analyses van de crypto markt? Join dan ons Telegram kanaal @newsbit_crypto.

Bitcoin nieuws

Grayscale aangeklaagd omdat GBTC wordt verhandeld met 43% korting
Bitcoin verliest koers van 17.000 dollar, onzekerheid heerst
Vroeg of laat zullen Centrale banken Bitcoin in hun reserves hebben
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?
Whale verkoopt 420 Bitcoin die hij in 2012 voor 15 dollar per stuk kocht
SEC zet laatste harde aanval in op Ripple Labs in rechtszaak

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten