Nieuws

Let op: Litecoin (LTC) prijs SCHIET OMHOOG


Litecoin (LTC) was al een tijdje één van de beter presterende munten. Vandaag zien we een uitbarsting waarbij de koers met meer dan 10 procent stijgt.


Litecoin koers stijgt tot boven de $37 dollar

Vandaag, rond 05:00 ‘s ochtends zien we plotseling een enorme piek ontstaan in de Litecoin koers. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LTC rond de $37,55 dollar. Dit terwijl de Litecoin koers 24 uur geleden nog slechts rond de $33,50 lag. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 12 procent is gestegen.

 
litecoin stijgt


Door de recente prijsstijging staat Litecoin weer op plek 4 van meest waardevolle cryptocurrencies ter wereld. De munt neemt de plek van EOS en Bitcoin Cash over.

 

Litecoin (LTC) stijgt naar plek 4

De recente prijsstijging brengt veel opwinding teweeg. “flappening” is de term die men gebruikt wanneer, in dit geval, Litecoin een andere grote cryptocurrency inhaalt in totale marktwaarde. Het is bijzonder hoe snel Litecoin gestegen is naar plek 4.

 


Het is interessant om te zien dat Litecoin vandaag de hoogste punt in de maand heeft bereikt. Dit terwijl we nog steeds kunnen spreken van een bearmarkt. Nu is het de vraag of LTC de flinke prijsstijging kan vasthouden, of dat het slechts een korte opleving is.