Regulatie Nieuws

Regulatie Nieuws

LG Electronics voegt Blockchain & Crypto als bedrijfstakken toe

LG Electronics, de Zuid-Koreaanse technologiegigant, heeft blockchain en crypto officieel als zakelijke gebieden in zijn bedrijfshandvest toegevoegd.


LG Cryptocurrency Exchange mogelijk aanstaande

Het bedrijf heeft naar verluidt een tweetal aan nieuwe doelstellingen die gerelateerd zijn aan crypto opgesteld, namelijk ‘de ontwikkeling en verkoop van op blockchain gerelateerde software’ en de ‘verkoop en bemiddeling van cryptocurrency’. Dit zou suggereren naar een vorm van een crypto-exchange.

Het is echter benoemingswaardig dat het bedrijf nog enkele besluiten moet nemen over de hoe en wat. Er zou nog niets officieel besloten zijn en de gesprekken zijn nog in een beginnende fase.

Een andere mogelijkheid zou zijn dat het via een samenwerking gaat gebeuren. Eerder dit jaar is LG namelijk een samenwerking begonnen met de Zuid-Koreaanse cryptocurrency exchange Bithumb. Gezamenlijk zouden ze aan een NFT-marktplaats bezig zijn, maar wellicht wordt dit verder uitgebreid om er ook cryptocurrencies op te verkopen.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Cryptocurrencies en Blockchain steeds vaker ingezet

LG maakt momenteel grote stappen binnen de crypto-wereld. Eerder deze maand werd nog bekend dat ze samen zouden werken met het blockchain-bedrijf ‘Kakao’s Ground X’ aan de introductie van slimme televisies die volledig NFT-compatibel zijn.

Dat techreuzen nu de crypto-wereld in stappen lijkt een trend te zijn, ook in Zuid-Korea. Cryptocurrencies en blockchain-gerelateerde technologieën worden steeds vaker ingezet. Eerder dit jaar kondigde de Zuid-Koreaanse technologiegigant Samsung aan dat het een NFT-platform voor zijn smart-tv’s zou lanceren, evenals een eigen winkel in de Metaverse van Decentraland. Het is momenteel nog onbekend wat de volgende stap van deze techreuzen gaat zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten