XRP, Ripple
Ripple

LimeWire voegt XRP toe als betalingsmethode

LimeWire, een op blockchain gebaseerd platform voor het delen van muziek en andere content, heeft XRP toegevoegd als betaalmiddel voor de Initial Coin Offering (ICO) van zijn LimeWire-token (LMWR).

XRP geïntegreerd als betalingsmethode voor LimeWire-token voorverkoop

Door recente ontwikkelingen kunnen XRP-investeerders nu deelnemen aan de voorverkoop met hun XRP-tokens. Dit betekent dat gebruikers XRP-tokens kunnen storten om het LMWR-token te kopen voordat het officieel wordt verhandeld op erkende beurzen. LimeWire kondigde aan dat XRP vanaf 16 mei op meer dan 4 grote beurzen zal worden genoteerd.

LimeWire heeft XRP toegevoegd na consensus binnen de XRP-gemeenschap. Het is opmerkelijk dat LimeWire eerst aan de Ripple-gemeenschap vroeg of ze het ermee eens waren om XRP als betaalmiddel toe te voegen. LimeWire gaf aan XRP toe te voegen als de tweet meer dan 300 retweets zou ontvangen, wat zonder problemen werd behaald.

Tot op heden heeft de tweet meer dan 1.800 retweets verzameld. Een door het LimeWire-team vrijgegeven afbeelding bevestigt de succesvolle toevoeging van XRP, die nu naast andere betalingsopties zoals BTC, ETH, USDT en BNB wordt aangeboden.

Wat is LimeWire?

LimeWire was oorspronkelijk een peer-to-peer-bestandsuitwisselingsplatform dat van 2000 tot 2010 actief was. Het stelde gebruikers in staat om bestanden, zoals muziek, video’s en documenten, direct met elkaar te delen via het internet. Vanwege juridische problemen, voornamelijk met betrekking tot auteursrechten, moest LimeWire zijn activiteiten staken.

In 2021 hebben Oostenrijkse investeerders Paul en Julian Zehetmayr het merk overgenomen en het omgevormd tot een op blockchain gebaseerd Web3-platform voor videomakers en fans. Dit nieuwe platform is gericht op het faciliteren van de distributie en het delen van digitale inhoud op een gedecentraliseerde en gereguleerde manier.

Ripple nieuws

Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3
ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Na een jaar is Metaco volledig geïntegreerd in Ripple platform
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten