pbroe
Persbericht

LINK worstelt om momentum te behouden terwijl INJ herstel op het oog heeft; experts voorspellen dat Borroe Finance de volgende grote klapper kan zijn.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Chainlink (LINK) en Injective (INJ) gingen halverwege februari een partnerschap aan met toonaangevende blockchainbedrijven. Echter, deze altcoins slaagden er niet in om hun tijdelijke prijsstijgingen om te zetten in een bull run. Aan de andere kant richtten slimme investeerders zich op een nieuwe, populaire token genaamd Borroe Finance ($ROE) in het eerste kwartaal van 2024. Lees verder om expertvoorspellingen en meningen over deze tokens te zien.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Op 12 februari bracht Chainlink zijn adoptie-update uit via zijn X-kanaal, en deze gegevens onthulden dat vier Chainlink-diensten werden geïntegreerd in zeven top DeFi-projecten in 2024. Deze projecten omvatten Arbitrum, Avalanche, Base, BNB Chain, Ethereum, Optimism en Polygon. Verder integreerde Chainlink ook met kleinere DeFi-bedrijven zoals Dypius, Origin Protocol, Volley Token, UKISS Technology, Umami DAO en Paxos.

Ondanks deze nieuwe ecosysteempartnerschappen, werd LINK bearish in de derde week van februari. Op 14 februari werd LINK verhandeld voor $20,04. Een week later verloor LINK 5,86% en werd verkocht voor $18,84. Chainlink is een van de meest cruciale netwerkinfrastructuren in de blockchainindustrie, en analisten voorspellen een enorme stijging in gebruikersactiviteit in de komende weken. Als deze voorspelling uitkomt, zou LINK kunnen worden verhandeld voor $29,50 voor het einde van het jaar.

Injective verwelkomt nieuw DeFi-platform

Op 20 februari kondigde Mito Finance (een nieuw web3-protocol voor geautomatiseerde handel, RWAs, lanceerplatforms en token swaps) aan dat het officieel is gelanceerd op Injective’s mainnet. Volgens het nieuwe platform zal deze lancering het begin zijn van het beste DeFi-tijdperk tot nu toe. Op 21 februari zal Mito Finance om 15:00 UTC een discord-gesprek hebben om het Mito-lanceerplatform, de QUNT token release op Injective, nieuwe kluizen, en nog veel meer te bespreken.

Hoewel Injective in februari een uitbreiding van het ecosysteem registreerde, zag INJ slechts een minimale prijsstijging. Op 14 februari werd INJ verhandeld voor $34,90. Zeven dagen later won INJ 1,21% en werd verhandeld voor $35,28. Volgens crypto-analisten zal INJ waarschijnlijk stijgen in Q2 2024 vanwege de aankomende BTC-halvering. Injective is een financiële blockchain die waarschijnlijk een instroom van nieuwe investeerders zal registreren gedurende deze periode. Daarom zou INJ tegen juni verhandeld kunnen worden voor $45,50.

Beleggers verzamelen voor $2,9 miljoen aan $ROE in vier voorverkoopfases

Borroe Finance is ‘s werelds eerste web3 blockchain factuurkortings-NFT-marktplaats. Als een gedecentraliseerd financieringsplatform stelt Borroe Finance web3-bedrijven in staat om direct geld te werven door toekomstige inkomsten tegen gereduceerde prijzen te verkopen aan ondersteunende gemeenschappen. Interessant is dat slimme beleggers Borroe Finance in juli 2023 ontdekten en in minder dan vier voorverkoopfases meer dan $2,9 miljoen voor het platform ophaalden.

Momenteel is de vierde voorverkoopfase van $ROE voor meer dan 90% voltooid, en het token wordt verkocht voor $0,019. Nadat alle voorverkoopfases zijn afgesloten, zal $ROE de mainstream cryptomarkt betreden en verkocht worden voor $0,040. Als gevolg van deze bullish prijsbeweging zal $ROE een enorme ROI van 110,5% opleveren aan vroege beleggers in 2024. Daarnaast voorspellen experts dat $ROE snel marktaanneming zal genieten en voor het einde van het jaar verhandeld zal worden voor $0,180.

Lees hier meer over Borroe Finance:

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.