Ripple bank, xrp, bank
Ripple

Liquiditeit van XRP groeit razendsnel in Filipijnen

De liquiditeit van XRP in de Filipijnen is de laatste tijd razendsnel gegroeid, zo blijkt uit de index van Coins.ph. De index bereikte gisteren wederom een nieuw record, waarmee de gigantische groei in december wordt voortgezet.


Liquiditeit van Ripple’s XRP blijft groeien

Volgens gegevens van het Filipijnse Coins.ph, een partner van Ripple, is de liquiditeitsindex van de XRP-token enorm snel gegroeid. Het cijfer ligt nu al boven de 1.2 miljoen – een nieuwe recordhoogte.

De liquidity Index Bot op Twitter noteerde de eerste enorme groei op 1 december 2019. Op die dag steeg de liquiditeit van 100.000 naar meer dan 400.000. En het cijfer bleef maar stijgen. Het XRP/PHP paar groeide zelfs tot 1,2 miljoen.


XRP-balans op Bitso stijgt tot 9,7 miljoen

Ook op de Mexicaanse crypto-exchange Bitso bereikte XRP een nieuw hoogtepunt. Bitso, dat een partner is van MoneyGram en Ripple, noteerde een liquiditeitscijfer van meer dan 9,7 miljoen. Ook dit is een nieuw record voor Bitso, de grootste crypto-exchange in Mexico.

Ondanks het dramatische koersverloop blijft Ripple groeien. Steeds meer grote financiële instellingen zijn overtuigd van de kracht van Ripple. Het bedrijf werd eergisteren zelfs vermeld in een Amerikaans overheidsdocument. Het laatste XRP-nieuws lezen? Klik hier!