lunex
Persbericht

Lunex Network ziet enorme interesse van Solana (SOL) en Bitcoin (BTC) investeerders terwijl analisten een winst van 4500% voorspellen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De renteverlaging van de Fed, voor het eerst sinds maart 2020, heeft nieuw leven geblazen in de afnemende vlammen van de cryptomarkt. Bitcoin, dat een maandlaagte van $51k bereikte, heeft een winst van 20% toegevoegd, maar Solana blijft zwak. Experts voorspellen dat het dovish beleid de koers van de topcrypto’s zal versterken.

Echter, BTC- en SOL-investeerders richten hun blik op de nieuwe populaire cryptomunt van het opkomende Lunex Network, een DEX aangedreven door AMM-technologie. Veel beter dan Uniswap en Pancakeswap, biedt Lunex Network’s schaalbare DEX-aggregator een bliksemsnelle gedecentraliseerde vermogensuitwisseling, wat analisten ertoe heeft gebracht een winst van 4500% te voorspellen voor vroege investeerders.

Solana op een kruispunt: Kan de renteverlaging van de Fed SOL een boost geven?

Solana staat voor zijn meest kritische test sinds de post-FTX-periode, terwijl het worstelt met bearish signalen en een belangrijk weerstandsniveau. Terwijl de Bitcoin-prijs naar een nieuwe ATH steeg, volgde Solana dezelfde bullish lijn, maar is nu gedaald naar $156 na een afwijzing van een eerder doorbroken opwaartse trendlijn.

De renteverlaging van de Fed heeft echter wel de prijs van SOL gesteund, maar on-chain metrics schetsen een somber vooruitzicht. De afnemende ontwikkelingsactiviteit van het netwerk en een long-to-short ratio onder de één wijzen op afnemend vertrouwen. Momenteel staat de SOL-prijs in het groen na een stijging van 11% in 7 dagen.

Renteverlaging Fed doet Bitcoin-prijs oplaaien: BTC stijgt boven $63k

De beslissing van de Federal Reserve om de rente voor het eerst in vier jaar te verlagen, heeft de waardering van de cryptomarkt omhooggestuwd, met name de prijs van Bitcoin. De dovish stap van de Fed, die een verschuiving markeert van een agressieve renteverhogingscampagne, bracht optimisme dat de Bitcoin-prijs binnen enkele uren met 4,2% deed stijgen van $57.600 naar $60.000.

Op dit moment handelt Bitcoin op $63.000, met een stijging van 6% in de afgelopen 30 dagen. Eerlijk gezegd kan de Bitcoin-prijs echter nauwelijks 2x gaan, zelfs in het naspel van de renteverlaging van de Fed. Maar de voorspelling van 4500% winst en het enorme DeFi-potentieel van Lunex Network, dat vergelijkbaar lijkt met Bitcoin’s DeFi-prestaties, trekt veel investeerders aan.

Lunex Network: Next-gen Web3 DEX klaar om DeFi te domineren. Analisten voorspellen een stijging van 4.500%

Solide giganten zoals Solana en Bitcoin zijn altijd veilige keuzes voor langzame, gestage groei. Maar cryptobeleggers zijn altijd op zoek naar de volgende grote kans, en dat is precies wat een explosieve nieuwe cryptomunt als Lunex Network biedt—zowel korte- als langetermijnwinsten, zonder risico!

Analisten voorspellen een stijging van 4.500% voor Lunex Network, wat voor nieuwkomers misschien overdreven klinkt. Maar ervaren Solana- en Bitcoin-investeerders weten nog hoe Uniswap bescheiden begon en uiteindelijk een waardering van $22 miljard bereikte op zijn ATH. Lunex Network biedt zelfs nog meer potentieel, met een platform aangedreven door slimme contracten dat de gebruiksvriendelijkheid van een CEX combineert.

Lunex Network richt zich op veiligheid, transparantie en ondersteuning van meerdere ketens door gebruik te maken van Ethereum’s slimme contracten om de problemen van traditionele DeFi aan te pakken.

Deze nieuwe cryptomunt biedt iedereen de kans om mee te doen. Tokenhouders kunnen profiteren van beloningen door te staken, kortingen ontvangen en stemrechten verdienen. Op dit moment, tijdens de eerste presale-fase, kost LNEX slechts $0.0012. Dat is het vroegboekkaartje naar mogelijk levensveranderende winsten.

Meer informatie over Lunex Network (LNEX) vind je hier:

Website: https://lunexnetwork.com

Socials: https://linktr.ee/lunexnetwork


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.