Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Machine Learning Algoritme Voorspelt SHIB Prijs voor 31 Mei 2023

Shiba Inu (SHIB) laat een dalende trend zien die in lijn is met de actuele gebeurtenissen in de bredere cryptomarkt. Desondanks zijn er afgelopen week enkele cryptocurrencies met honderden procenten gestegen, waardoor het moeilijk te voorspellen is welke munten winst zullen boeken in de huidige bearmarkt.

Om toch een inschatting te maken, maken cryptohandelaren en beleggers gebruik van verschillende hulpmiddelen, zoals op kunstmatige intelligentie (AI) gebaseerde oplossingen, om de korte termijn waarde van Shiba Inu te beoordelen.

SHIB prijsvoorspelling 31 mei 2023

Het crypto-monitoringsplatform PricePredictions, dat machine learning-algoritmes toepast, heeft een poging gedaan om de Shiba Inu-prijs voor 31 mei 2023 te voorspellen. De vooruitzichten voor SHIB lijken echter niet zo rooskleurig. Volgens het algoritme zal de koers van deze memecoin namelijk dalen tot $0,000009268.

Deze SHIB-prognose is gebaseerd op technische indicatoren zoals de Moving Average Convergence Divergence (MACD), Average True Range (ATR), Relative Strength Index (RSI) en andere.

SHIB 30-daagse prijsvoorspelling
SHIB 30-daagse prijsvoorspelling – Bron: PricePredictions

Shiba Inu heeft het zwaar

Shiba Inu ondergaat op dit moment een neerwaartse trend, waarbij de waarde van het crypto-actief in de afgelopen 24 uur met 1,35% is gedaald en in de afgelopen week met 3,68%. De huidige prijs van Shiba Inu bedraagt $0,000009888.

Het is belangrijk op te merken dat de waardedaling van Shiba Inu deel uitmaakt van een negatieve bredere trend binnen de wereld van cryptocurrency.

Net als bij andere cryptomunten, wordt de waarde van Shiba Inu bepaald door verschillende factoren, zoals voortdurende Shibarium-ontwikkelingen, marktsentiment, regelgevings-ontwikkelingen en macro-economische situaties. Om die reden is het accuraat voorspellen van de toekomstige waarde van SHIB een aanzienlijke uitdaging voor zowel investeerders als analisten.

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten