NFT Nieuws

NFT Nieuws

Madonna wordt de nieuwste bekendheid met ene Bored Ape

Popster Madonna heeft een Bored Ape non-fungible token (NFT) verworven ter waarde van meer dan een half miljoen dollar.


Madonna koopt Bored Ape #4988

De 63-jarige zangeres zei donderdagavond in een Instagram-post dat ze ‘de metaverse was binnengegaan’ door Bored Ape #4988 aan te schaffen.

In de post bedankte ze MoonPay, een cryptobetalingsoutfit die sinds eind vorig jaar namens beroemdheden big ticket NFT’s koopt.

Uit transactiegegevens op OpenSea, de NFT-marktplaats, blijkt dat MoonPay vorige week Madonna’s Bored Ape heeft gekocht voor 180 Ethereum (ongeveer 564.000 dollar). Het bedrijf maakte het stuk vervolgens twee dagen geleden over naar een portemonnee. Deze is vermoedelijk eigendom van Madonna.

Kort daarna heeft MoonPay Bored Ape # 1506 overgedragen naar een andere portemonnee. Dat item – een luipaard-harige primaat met een ooglapje – is sindsdien de Twitter profielfoto van rapper Wiz Khalifa geworden.

De nieuwe steunbetuigingen komen op een druk moment voor Yuga Labs, het bedrijf achter de Bored Ape Yacht Club collectie. Het heeft net een nieuwe token uitgebracht. Yuga labs bereidt zich voor op de lancering van een metaverse gaming project, naast de aankondiging van een investering van 450 miljoen dollar van durfkapitaal backers eerder deze week.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten