pbnug
Persbericht

Marktsentiment Hoog voor BNB en Filecoin te Midden van Groeiende Opwinding voor NuggetRush

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • BNB zou kunnen stijgen door toenemende netwerkactiviteit op Binance.
  • Filecoin (FIL) heeft een samenwerking voor gegevensbeschikbaarheid onthuld met Solana.
  • De verkoop van 190 miljoen tokens door NuggetRush (NUGX) wekt opwinding binnen de blockchain gaminggemeenschap.

BNB’s lanceringpool zal Portal’s gamingnetwerk verwelkomen. De fusie van Solana met Filecoin (FIL) domineert de crypto-nieuwskoppen.

Toch is er meer FOMO rondom NuggetRush (NUGX), een play-to-earn spel met mijnbouwspektakels en unieke goudbeloningen. Maar zijn deze voordelen genoeg om NuggetRush (NUGX) de beste cryptocurrency-investering in de gamingsector te maken? Lees verder.

>> Koop NuggetRush Nu <<

De gemeenschap van BNB viert de introductie van Portal in Binance’s lanceringpool

De trend van toenemende activiteit in Binance’s lanceringpool heeft zich voortgezet met de lancering van Portal. De gemeenschap van BNB was in hoge sferen toen Binance aankondigde dat Portal, een cross-chain gamingplatform, zich bij zijn lanceringpool had gevoegd.

Het nieuws viel samen met de stijging van BNB medio februari. Per 15 januari handelde BNB tegen $317,57. Het sprong met 5,6% naar $299,74 op 3 februari. BNB steeg vervolgens met 26,2% naar $378,54 op 21 februari toen de markt een bull run inging.

De stijging van BNB valt samen met de prijssprong van Bitcoin. BTC schoot boven de $50.000, wat een scherpe toename in handelsactiviteit in de cryptomarkt veroorzaakte. Analisten zeggen dat de handelsactiviteit op de Binance-beurs zal toenemen. Dit zou de waarde van BNB met 5,7% kunnen opdrijven naar $400,32.

Filecoin mikt op $8 te midden van zijn groeiende netwerkpartnerschappen

De vraag naar gedecentraliseerde opslag neemt toe, wat de vraag naar de diensten van Filecoin (FIL) verhoogt. Solana heeft een partnerschap aangekondigd dat het in staat zou stellen de beschikbaarheid van gegevens te vergroten door gebruik te maken van de technologie van Filecoin (FIL).

Toenemende netwerkactiviteit op Filecoin zou verantwoordelijk kunnen zijn voor de stijging van FIL naar de $7,00 range. FIL werd verkocht voor $5,6046 op 25 januari. Het daalde met 12,0% naar $4,9277 op 4 februari. FIL klom met 11,4% naar $5,4906 op 13 februari voordat het met 31,7% sprong naar $7,2362 op 21 februari.

Analisten zeggen dat Filecoin’s Filestation desktop-app zijn netwerkactiviteit zou kunnen stimuleren. Filestation zou inactieve opslagbronnen op je computer verbinden met Filecoin (FIL), je belonend met tokens voor je deelname. Als de netwerkactiviteit van Filecoin aanzienlijk toeneemt, zou FIL met 31,3% kunnen springen naar $9,5066. Bovendien zou het een van de beste DeFi-projecten kunnen worden om te kopen in Q1 2024.

NuggetRush nadert zijn officiële marktlancering terwijl de voorverkoop 190 miljoen tokens verkoopt

NuggetRush (NUGX) is een geologisch avontuur waar je je handen vuil maakt door naar bronnen te graven in een virtuele wereld. Bronnen uit de mineraalafzettingen van NuggetRush (NUGX) worden onder gamers verkocht, wat resulteert in een actieve mijnbouweconomie.

NuggetRush (NUGX) stelt je in staat om je operaties op te schalen, meerdere locaties te kopen zodat je meer bronnen kunt opgraven. Verder kun je partnerschappen vormen met andere spelers, waardoor je je beloningen kunt opschalen door deel te nemen aan groepsuitdagingen.

NuggetRush (NUGX) bevindt zich op het kruispunt van gedecentraliseerde financiën en blockchain gaming. Je kunt activa verkopen op de NFT-marktplaats, geld verdienen voor je speeltijd. Je kunt ook RUSHGEM NFT’s ruilen voor goudbeloningen, die naar elke locatie van jouw voorkeur kunnen worden verzonden.

Ten slotte kun je je tokens voor een vaste periode vasthouden, tot 20% APY verdienen door je spelactiva te staken.

De tokenverkoopcijfers van NuggetRush (NUGX) blijven stijgen, ondanks dat het nog maar een paar dagen verwijderd is van de officiële lancering van zijn mijnbouwspel. Eén NUGX-token is gewaardeerd op $0,018. Echter, zijn waarde zal stijgen naar $0,020, waardoor beleggers een rente van 11,1% terugkrijgen. Verder heeft zijn blockchain ICO al meer dan 190 miljoen tokens verkocht.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.