Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Mastercard gaat 500 extra cryptocurrency-specialisten aannemen

De pionier in de digitale economie streeft ernaar banken te helpen met de adoptie van cryptovaluta door extra specialisten aan te nemen.


Mastercard gaat adviesaanbod uitbreiden

Mastercard heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn betalingsgerichte adviesdiensten voor Open Banking, Open Data, Crypto en digitale valuta.

Mastercard-adviesdiensten maken deel uit van het aanbod van het bedrijf, dat vandaag de dag meer dan 2.000 datawetenschappers, ingenieurs en consultants omvat.

Met de toenemende populariteit van digitale activa en cryptocurrencies, proberen meer instellingen de technologie in hun bedrijf te implementeren. Daarom is Mastercard van plan om het adviesaanbod te verbreden door 500 extra professionals in dienst te nemen.

De adviesinspanningen van het bedrijf bestrijken een breed scala aan digitale valutamogelijkheden. Hieronder valt educatie, de specifieke kenmerken van risicobeheer in de digitale activa-industrie en de ontwikkeling van cryptostrategieën.

Mastercard werkt actief samen met de beste bedrijven in de branche. Iets waar het bedrijf actief aan werkt, is centrale banken helpen bij het inzetten van CBDC’s.

Mastercard heeft ermee ingestemd om centrale banken een testomgeving te bieden waarmee verschillende scenario’s kunnen worden onderzocht voordat het product wordt vrijgegeven aan het wereldwijde financiële systeem.

Mastercard is de wereldleider in de betalingsindustrie en een van de pioniers van de digitale betalingsindustrie. Sinds de snelle groei van de cryptocurrency-industrie, werd Mastercard een groot voorstander van gedecentraliseerde financiën. Bovendien is het altijd een voorstander van digitale activa in het algemeen geweest, inclusief NFT’s.

Het bedrijf staat zijn gebruikers al toe om operaties uit te voeren met digitale activa dankzij de integratie van cryptocurrencies in hun producten. Na een samenwerking met Bakkt, stond Mastercard gebruikers toe om cryptocurrencies te kopen, op te slaan en te verkopen.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten