Dogecoin Nieuws

Matt Wallace: Dogecoin koers gaat naar 69 dollar

De bekende crypto influencer Matt Wallace heeft voorspelt dat Dogecoin koers de 69 dollar zal halen.

Wilde voorspellingen

Dogecoin influencer Matt Wallace heeft een bizarre Dogecoin voorspelling gedaan. De influencer schrijft vandaag op Twitter Dogecoin naar 69 dollar gaat.

69 is een van de meest populaire getallen in de wereld van memecoins en vooral heel relevant binnen de Doge-gemeenschap. In augustus benadrukte de mede-maker van DOGE, Billy Markus, dat de meme-munt het moeilijk had om boven het $0,069420 niveau te komen, wat verwijst naar twee meme-getallen ’69’ en ‘420’.

Het is onduidelijk of de influencer, die bekend staat om het maken van wilde Dogecoin-voorspellingen, serieus is. Wallace beweerde gisteren dat alles mogelijk is door de stijging van 5000% in het volume van Dogecoin.

Hoewel sommige de tweet waardeerden, vonden sommigen het lastig om de influencer serieus te nemen. Een gebruiker merkte bijvoorbeeld op dat hij tevreden zou zijn als Dogecoin de $0,69 zou bereiken.

Wallace lanceerde in 2018 zijn YouTube-kanaal Final Stand, gewijd aan Dogecoin. Dit kanaal heeft momenteel meer dan 243.000 abbonees. Wallace zette in juni op zijn kanaal dat Dogecoin in 2022 de $1 zou overtreffen.

Musk’s overname van Twitter

Dogecoin steeg in het weekend flink, mede door de overname van Twitter door Elon Musk. De meme-munt is daarmee 107% gestegen in de afgelopen 7 dagen, van ongeveer $0,06 in de dagen vóór de voltooiing van de overname naar $0,1231 na de overname.

Dogecoin heeft daarnaast ook ongeveer $7 miljard toegevoegd aan zijn marktkapitalisatie. Als gevolg hiervan heeft de memecoin Cardano en Solana overtroffen om de 8e grootste cryptocurrency te worden op basis van marktkapitalisatie.

Dogecoin nieuws

Dogecoin schiet omhoog na uitspraak Elon Musk over bouwen van mobiele telefoon
Elon Musk deelt aanstaande plannen voor Twitter
Elon Musk: “Twitter gaat de komende maanden een hoop domme dingen doen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten