Dogecoin (DOGE)
Dogecoin

Matt Wallace: Dogecoin koers gaat naar 69 dollar

De bekende crypto influencer Matt Wallace heeft voorspelt dat Dogecoin koers de 69 dollar zal halen.

Wilde voorspellingen

Dogecoin influencer Matt Wallace heeft een bizarre Dogecoin voorspelling gedaan. De influencer schrijft vandaag op Twitter Dogecoin naar 69 dollar gaat.

https://twitter.com/MattWallace888/status/1586866118219730945

69 is een van de meest populaire getallen in de wereld van memecoins en vooral heel relevant binnen de Doge-gemeenschap. In augustus benadrukte de mede-maker van DOGE, Billy Markus, dat de meme-munt het moeilijk had om boven het $0,069420 niveau te komen, wat verwijst naar twee meme-getallen ’69’ en ‘420’.

Het is onduidelijk of de influencer, die bekend staat om het maken van wilde Dogecoin-voorspellingen, serieus is. Wallace beweerde gisteren dat alles mogelijk is door de stijging van 5000% in het volume van Dogecoin.

Hoewel sommige de tweet waardeerden, vonden sommigen het lastig om de influencer serieus te nemen. Een gebruiker merkte bijvoorbeeld op dat hij tevreden zou zijn als Dogecoin de $0,69 zou bereiken.

Wallace lanceerde in 2018 zijn YouTube-kanaal Final Stand, gewijd aan Dogecoin. Dit kanaal heeft momenteel meer dan 243.000 abbonees. Wallace zette in juni op zijn kanaal dat Dogecoin in 2022 de $1 zou overtreffen.

Musk’s overname van Twitter

Dogecoin steeg in het weekend flink, mede door de overname van Twitter door Elon Musk. De meme-munt is daarmee 107% gestegen in de afgelopen 7 dagen, van ongeveer $0,06 in de dagen vóór de voltooiing van de overname naar $0,1231 na de overname.

Dogecoin heeft daarnaast ook ongeveer $7 miljard toegevoegd aan zijn marktkapitalisatie. Als gevolg hiervan heeft de memecoin Cardano en Solana overtroffen om de 8e grootste cryptocurrency te worden op basis van marktkapitalisatie.

Dogecoin nieuws

Waarom stijgt de Dogecoin koers vandaag?
Dogecoin koers van $0,25 in mei?
Dogecoin koers stijgt met 20 procent, maar experts waarschuwen voor risico’s
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten