vantard
Persbericht

Meme Coin Mania bereikt nieuwe hoogten nu Vantard ICO 1000% winst biedt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Meme coins exploderen. Als je nog niet bent ingestapt, mis je echt wat.

Op 1 oktober was de marktkapitalisatie van meme coins $48 miljard. Slechts drie weken later steeg het naar ongeveer $60 miljard – een stijging van 25% die, vergeleken met de algemene groei van 5,75% van de markt voor crypto, laat zien waarom meme coins het overnemen.

Bitcoin is misschien met 55% YTD gestegen, maar dat is niets vergeleken met meme coins als WYAC, DOLAN en CHEEMS, die respectievelijk met 7.000%, 6.000% en 4.200% omhoog schoten, alleen al deze maand.

Nu is Vantard gearriveerd om je portfolio een boost te geven door de populairste meme coins te bundelen in één krachtige index. Maak je geen zorgen over het kiezen van de winnaars: Vantard heeft het werk al voor je gedaan. Lees verder om erachter te komen hoe.

Meme coin mania: Dit is waarom het nu tijd is om toe te slaan

Deze bull run wordt geregeerd door de meme coin mania. Met media die deze bull run een meme coin super cyclus noemen, staan ​​op Solana gebaseerde meme coins voorop in deze explosieve trend. Tot nu toe hebben ze elke andere sector in de wereld van crypto overtroffen.

Met de allereerste crypto verkiezing in het verschiet, hebben politieke meme tokens zoals PTRUMP en MAGA alle records verbroken: respectievelijk 6.000% per maand en een verbluffende 18.000% in het afgelopen jaar. Solana’s meme coins hebben nu een enorm deel van $11 miljard in de markt voor meme coins van $60 miljard.

De hype rond meme coins is ongekend: de winsten zijn onmiskenbaar en Vantard is er om je te helpen om zonder giswerk te profiteren van deze supercyclus. Het gaat om rendementen die elke andere crypto sector overtreffen, en deze trend wordt alleen maar sterker: de wereldwijde liquiditeit neemt toe en naarmate de risicoloze rente daalt, stort het grote geld zich hals over kop in speculatieve activa zoals meme coins.

Een nieuw tijdperk van eenvoudig beleggen in meme coins: Vantard

Jarenlang hebben TradFi beleggers zich massaal op index fondsen en ETFs gestort, omdat ze eenvoudig zijn, voor je worden beheerd en consistente rendementen opleveren. Nu brengt Vantard diezelfde hands-off ervaring naar de waanzinnig winstgevende wereld van meme coins.

Het is de meest eenvoudige manier om te profiteren van de waanzinnige 1.000x winsten die memecoins opleveren. Vantard doet dit allemaal door een portefeuille van Solana’s beste meme coins te beheren, zodat je geen tijd hoeft te verspillen aan het kiezen van de winnaars.

Net zoals BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT) institutionele spelers een plaats op de eerste rij gaf bij de opkomst van Bitcoin, zet Vantard beleggen in meme coins op zijn kop. Het waanzinnige opwaartse potentieel van meme coins is allemaal verpakt in één explosief, gemakkelijk toegankelijk fonds.

De ICO van Vantard is een tijdelijk ticket voor de meme coin super cyclus: korting, vroege toegang tot een periodiek geherbalanceerd portfolio dat winsten vastlegt van de populairste meme coins op de markt. Bovendien kunnen VTARD tokens worden ingewisseld voor de onderliggende memes wanneer het tijd is om te cashen.

De ICO van Vantard belooft 1000x winst: stap er vroeg in of blijf achter

BOME is sinds maart met 15.600% geëxplodeerd. Popcat is sinds januari met een verbluffende 35.000% gestegen. Deze pieken zijn precies de reden waarom Vantard is gepositioneerd om elke grote index deze cyclus te overtreffen.

Als je er nog niet in zit, dan verlies je kostbare tijd. De meme coin supercyclus is gearriveerd en grote meme coins hebben nog steeds geen grote exchanges zoals Coinbase of Binance bereikt. Dat betekent dat investeerders in Vantard er supervroeg bij zijn, en vroeg betekent in de wereld van crypto vaak winst.

Terwijl anderen zich haasten om de volgende grote hit te ontdekken, heeft Vantard de winnende hand en levert alle populairste meme coins in één eenvoudig, krachtig pakket.

De klok tikt en de meme coin supercyclus wacht op niemand.

Dit is je kans.

De presale van Vantard is nu live. Ga naar de website van Vantard voor meer informatie.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk