vantard
Persbericht

Meme Coin supercyclus komt eraan: Maak kennis met Vantard, het eerste Meme Coin Index Fund

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De meme coin supercyclus. Handelaren geloven dat het een spel van momentum is, oudere investeerders zien het als een laatste cyclus gedrag met een blow-off top van speculatief gedrag, en meme coin profeten zoals Murad geloven dat het een duidelijk signaal is dat de markten volwassen worden.

Is de meme coin supercyclus een meme? Maakt het uit? Wat gebeurt er als Murad in de juiste richting zit? En, het allerbelangrijkste, waar past het meme coin index fund van Vantard in?

Na Murads keynote speech op Token2049, de bumperverlaging van 50 basispunten door de FED in september en het voortdurend uitbreidende stimuleringspakket van China, passen meme coins helemaal in de tijdsgeest. Niemand kan negeren dat de YTD (year-to-date) prestaties van meme coins elke andere crypto sector genadeloos hebben verslagen.

Het toneel staat klaar voor de meme coin supercyclus en Vantard lanceert het eerste meme coin index fonds, waarmee de hands-off indices benadering naar de grens van risicovolle activa wordt gebracht.

De meme coin supercyclus theorie

Murad voorspelde schaamteloos de meme coin supercyclus en verwacht dat de sector volgend jaar een marktkapitalisatie van $1 biljoen zal bereiken op het hoogtepunt van de cyclus – een gigantische sprong ten opzichte van de huidige marktkapitalisatie van $58 miljard. Verdere verlating van door VC gesteunde tech alts en de diepere menselijke behoefte om zich verbonden te voelen, zullen deze explosieve groei aanjagen.

VC coins hebben het deze cyclus notoir slecht gedaan, alle recente Binance noteringen hebben een lagere YTD. Markten worden volwassener en waarderen altcoins – met opgeblazen waarderingen en alle waardeverwerving die plaatsvindt op private markten – meer in lijn met aandelen. En de climax: de detailhandel geeft niets om gedecentraliseerde sequencers of oplossingen voor de beschikbaarheid van gegevens. Ze willen geld verdienen.

Op retail gerichte apps voor consumenten hebben dit jaar het dollarspoor gevolgd. Het dichtst dat crypto deze cyclus bij een breakout app komt buiten voorspellingsmarkten (voornamelijk gedreven door speculatie) is Moonshot, een app waarmee gebruikers memes kunnen kopen en verkopen met Apple Pay.

Het pad terug naar lage tarieven is altijd speculatieve bubbels voorafgegaan, en de huidige macro-economische omgeving in combinatie met prijsgegevens wijst erop dat Murad heel directioneel correct is.

De YTD prestaties van memecoins

Prijs is altijd de belangrijkste fundamentele factor in crypto geweest. Momentum leidt de weg in crypto en de activaklasse handelt reflexief. Parabolen komen het vaakst voor in activa die moeilijk te waarderen zijn, en dit zal in de toekomst de grootste kracht van meme coins zijn. De cijfers liegen niet en nieuwe meme coins zijn de duidelijke winnaars van deze cyclus. WIF is met 1.644% YTD gestegen en Popcat is met 16.218% YTD gestegen.

Er is een genuanceerder gesprek gaande over de centrale smaak van deze meme coin supercyclus. Murad zet alles in op culten. Nadat zijn wallets door ZachXBT werden gedoxxed, is er een interessant sociaal contract ontstaan.

Murad zal gedwongen worden om vast te houden tot de picotop, net als handelaren zoals mememillions, die geloven dat cats zullen domineren. Ongeacht de meer niche trends is er een overweldigende samenloop van slim geld en doorgewinterde investeerders die zich richten op memecoins – dit is waar Vantard in beeld komt.

Vantard: Levert de indexervaring

De grootste kritiek op de meme coin supercyclus voor gewone investeerders die ernaar kijken, is hoe moeilijk het is om winnaars te kiezen. Pump.fun heeft deze cyclus al miljoenen tokens gelanceerd en realistisch gezien kunnen de meeste investeerders niet de hele dag achter hun computer zitten om Birdeye en Twitter te scannen op de volgende grote cook. Dit is waar Vantard in beeld komt. Vantard maakt het gemakkelijk om mee te liften op de meme coin supercyclus.

Vantard is de pionier van het Meme Index Fund (MIF). Deze periodiek opnieuw gebalanceerde portefeuille ontsluit alle upside zonder de mentale overhead. VTARD houders kunnen hun tokens verhandelen en activa van hun portfolio inwisselen, zodat ze optimaal profiteren van de komende meme coin manie fase.

Indices hebben de aandelenmarktinvesteringen gerevolutioneerd en gewone beleggers op het snelle spoor gezet om vermogen op te bouwen met lichte voertuigen. Vantard brengt deze service naar de grenzen van het risico. En als Murad de juiste richting aangeeft, staat deze index op het punt om elke andere index op aarde te overtreffen.

De presale van Vantard gaat op 22 oktober om 13:00 uur UTC van start. Ga naar de website van VanTard voor meer informatie.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk