Pepe
Altcoin, Floki, Pepe Coin

Meme coins Pepe en Floki zien explosieve stijging

Twee cryptoprojecten hebben de afgelopen periode uitzonderlijk goed gepresteerd: Pepe (PEPE) en Floki (FLOKI).

Sinds 1 mei is de waarde van Pepe met meer dan 160% toegenomen, wat het een van de best presterende crypto’s van dit moment maakt. Ook Floki heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt. In dezelfde periode is de waarde van dit project met bijna 90% gestegen.

Pepe bereikt All Time High

Met de recente stijgingen betreedt PEPE onbekend terrein en bereikt het telkens nieuwe all-time highs (ATH). Veel investeerders kunnen zich daarom in de handen wrijven. Volgens gegevens van het blockchain-analyseplatform IntoTheBlock heeft 97% van de PEPE-houders momenteel winst, wat wijst op een zeer positieve prijsontwikkeling.

Ook onder whales is het project populair. Zo heeft een investeerder specifiek 500 miljard PEPE van Binance opgenomen, wat aangeeft dat deze groep vermogende beleggers langetermijnvertrouwen heeft in de memecoin.

Floki nadert piek van 2021

Ook bij Floki kunnen investeerders niet klagen. De memecoin bevindt zich slechts 18,5% onder zijn all-time high (ATH) die het in 2021 bereikte. Dit is een erg positief teken, vooral gezien het feit dat de langverwachte ‘altcoin season’ nog niet van start is gegaan.

Nog geen drie maanden geleden stond FLOKI er heel anders voor. Met een waarde van $0,000034 is de token in deze periode met bijna 800% gestegen naar zijn huidige waardering van $0,00027.

Ethereum ETF als katalysator

Een mogelijke oorzaak van de stijgingen van deze memecoins lijkt te maken te hebben met het bullish sentiment rondom Ethereum (ETH). In aanloop naar de goedkeuring van een ETH exchange-traded fund (ETF) in Amerika steeg de waarde van Ethereum met 30%.

Voordat de lancering daadwerkelijk plaatsvindt, moeten we echter nog wachten op de S-1 goedkeuringsprocedure, wat mogelijk nog enkele weken tot vijf maanden kan duren.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht PEPE of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Solana gaming studio Mirror World Labs haalt $12 miljoen op in eerste Series A-financiering
Altcoins bloeden hevig, Bitcoin ETF uitstromen de oorzaak?
Crypto analist voorspelt koersstijging van 50 procent voor deze memecoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt