pbpb
Persbericht

Meme Crypto Whales Investeren Massaal: Kan Dogecoin 1 Euro Worden In Bullish Breakout?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De gehele cryptomarkt kreeg op woensdag te maken met een verkoopgolf die kwam uit het niets, waarschijnlijk doordat Bitcoin richting de $60.000 zakte. De meeste van de grote altcoin gingen mee met de neerwaartse trend van Bitcoin, maar in het bijzonder bleef Dogecoin zeer stabiel en ging zelfs omhoog met een half procent. De stabiele koersformatie waar Dogecoin inzit laat ons denken dat de zijwaartse trend voortzet, maar doordat er nu meerdere crypto whales zijn gesignaleerd en DOGE hebben ingekocht kan er toch een mogelijke uitbraak in de maak zijn en wie weet ontketent het een rally richting de $0,15.

Ondanks de aanhoudende spanningen tussen Iran en Israël heeft de Dogecoin koers een daling gehad van $0,15 naar $0,1071, dit is een verlies van bijna 40% die het heeft doorstaan in slechts 3 dagen tijd. Dit brengt de market cap terug naar $15.6 miljard. Als we naar de daggrafiek kijken dan zien we dat deze terugval hoort bij de bear market waar het inzit. 

Sinds 4 maanden, namelijk juni 2024, beweegt de Dogecoin koers zijwaarts tussen twee trendlijnen, die werken als resistance en support. Meestal geeft dit patroon een tijdelijke correctie aan en daarna vindt de koers meestal weer momentum met een doorbraak als gevolg.

De recente terugval van de Dogecoin koers onder de 100- en 200 daags Exponential Moving Avverage (EMA) kan de verkoopdruk vergroten en zorgen voor een een verdere daling, waardoor de koers het psychologische niveau van $0,10 zou kunnen testen. Als er steun gevonden wordt rond dit niveau dan kan dat voor een omkering zorgen en kunnen kopers ervoor zorgen dat de prijs richting de $0,12 gaat.

Activiteit van crypto whales neemt toe en laat vertrouwen zien

Als we kijken naar de gegevens van Santiment dan zien we dat het aantal holders van Dogecoin met 1 miljoen tot 10 miljoen DOGE blijft groeien. In totaal zijn deze whales in het bezit van 10,65 miljard DOGE tokens. Deze stijging in whales tijdens uptober laten ondanks de prijsschommelingen zien dat er veel vertrouwen is onder de grootste investeerders in de toekomst van Dogecoin.

Met een blik op de geschiedenis van Dogecoin zien we dat deze toename in DOGE whales in samenhang met een marktbodem op een mogelijk herstel. Dit laat zien dat de whales geloven dat Dogecoin op het punt staat om weer te stijgen.

Kan Dogecoin 1 euro worden aan het einde van het jaar?

De grote vraag die veel investeerders zich nu stellen is of Dogecoin de psychologische grens van 1 euo kan bereiken. Als we de bullish signalen en de whale activitetein moeten geloven, dan kan DOGE in de aankomende maanden zeker voor een mooie rally kunnen zorgen. Vooral als Bitcoin en de cryptomarkt aan het einde van het jaar weer in zijn geheel bullish wordt.

Dus of Dogecoin 1 euro kan worden is zeker niet uitgesloten, maar daarvoor is het wel afhankelijk van andere zaken, zoals bijvoorbeeld de verkiezingen in de Verenigde Staten en de spanning tussen Iran en Israel. Nu de signalen van de whales duidelijk zijn en ze hun posities in DOGE blijven versterken, wordt de mogelijkheid van de 1 euro Dogecoin steeds dichterbij te komen.

Andere projecten die je in de gaten moet houden

Naast de leider van alle meme coins wordt er door de whales ook altijd uitgekeken naar de kleinere meme coin projecten die de potentie hebben om voor mooie resultaten te zorgen. Waar de meme projecten voorheen vooral gebaseerd waren op hype rondom de coin, richten de investeerders zich nu vooral op meme coins die naast de hype ook echt een utility hebben. Hierdoor staat er een lange en sterke toekomst te wachten voor het project.

Dagelijks komen er tientallen nieuwe projecten op de markt, waardoor het bijna onmogelijk wordt om dit naast je vaste werkzaamheden bij te houden. Daarom hebben wij onderzoek voor je gedaan en hebben we drie van de veelbelovende projecten geselecteerd. Hieronder vertellen we de belangrijkste gegevens die je over de projecten moet weten, maar daarnaast moet je natuurlijk nog wel je eigen onderzoek doen voordat ze een plekje in je wallet verdienen.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) deze groene vriend van de vroege investeerders, heeft al voor veel opschudding in het meme coin landschap gezorgd. Ze hebben al vele projecten die zich ook in de presale bevinden achter zich gelaten en hebben al bijna $18,5 miljoen weten op te halen. Dit bizarre getal blijft maar groeien en dat laat de hype rondom het project alleen maar groeien.

Het team achter PEPU is druk bezig geweest met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain. Deze vernieuwde blockchain komt met 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten. Hierdoor laat het de oudere meme coins die nog op de Layer 1 Blockchain zitten in het stof happen. Door hun nieuwe blockchain wordt het ook meteen de perfecte kandidaat voor nieuwe crypto projecten om bovenop te lanceren, zodat ze gebruik kunnen maken van de snelheid en lage kosten.

Voor de vroege investeerders is er tijdens de presale de mogelijkheid om je PEPU tokens te staken tegen het mooie rendement van 118%. Zo verdubbel je in een jaar tijd je totale aantal PEPU tokens. Er zijn al 1,3 miljard tokens vastgezet door de vroege investeerders.

Ben je ook toe aan vernieuwing van je portfolio? Dan kan je je eerste PEPU tokens eenvoudig aanschaffen via de officiële website van Pepe Unchained. Daar kan je betalen met USDT, ETH, BNB en je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) staat nu al bekend als een van de veelbelovendste project voor degene die een passief inkomen willen verdienen. Het team achter STARS is namelijk druk bezig met de ontwikkeling van hun stakingplatform waarop ze alle meme coins samenbrengen, zodat je niet meer hoeft te wisselen van platform als je een passief inkomen wilt verdienen. Tijdens de presale hebben ze al het fantastische bedrag van $2,1 miljoen weten op te halen.

Hun stakingplatform wordt omgetoverd tot de Memevault en hier heb je meteen de kans om je favoriete meme coins te staken bij de lancering. Denk bijvoorbeeld aan Doge, Pepe, Turbo, Bonk en nog veel meer. Ook heeft het team aangegeven dat ze regelmatige updates doen met de nieuwste meme coins.

Kan je als All-Star niet wachten en wil je meteen beginnen met het bouwen van een passief inkomen, dan heb je geluk, want je kan de native STARS coin van het project wel nu al staken. Hiervoor krijg je het sterke jaarlijkse rendement van 687% en hierdoor zijn er al meer dan een miljard tokens vastgezet door de stakers.

Voel jij je ook aangesproken als Crypto All-Star? Dan kan je eenvoudig je eerste STARS tokens aanschaffen en staken op hun officiele website. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met FLOKI, PEPE, SHIB, BNB, USDT, ETH en je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

Flockerz (FLOCK) 

Flockerz (FLOCK) is in de eerste twee weken van de presale al hard op weg om een van de grootste meme community’s te worden. Dit hebben ze te danken aan hun Vote 2 Earn systeem waarmee ze al een hechte gemeenschap hebben aangetrokken. Iedereen die in het bezit is van FLOCK tokens krijgt namelijk stemrecht binnen het project, zodat er kan worden mee bepaald over de toekomst van Flockerz.

Hun revolutionaire V2E systeem geeft iedereen een stem in verschillende topics binnen het project. Breng jij je stem uit, dan wordt je uitbetaald met nog meer FLOCK tokens, zo weet je zeker dat de toekomst van Flockerz er goed uit komt te zien. In de tokenomics van het project zien we terug dat 25% van de gehele voorraad tokens bedoeld is voor deze beloningen. Hiermee laten ze zien dat ze heel serieus zijn over het bouwen van de hechtste meme gemeenschap.

Zijn er Flockerz die nog niet genoeg FLOCK tokens hebben, dan is er tijdens de presale de mogelijkheid om je tokens te staken tegen het hoge rendement van 3129%. Met dit hoge rendement heb je in no time je aantal tokens verdubbelt, waardoor de toekomst er nog rooskleuriger uit komt te zien. Er zijn op dit moment al bijna 60 miljoen FLOCK tokens vastgezet en dat is logisch natuurlijk.

Voel jij jezelf ook een Flockerz? Dan ben je een FLOCK verwijdert van je eerste tokens. Door naar de officiële website te gaan en je wallet te kopellen heb je de mogelijkheid om je USDT, ETH en BNB in te wisselen voor FLOCK tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de Flockerz presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk