Altcoin, Cardano

Messari CEO: Cardano Prijs kan nog een stuk verder stijgen

De medeoprichter van Messari, genaamd Ryan Selkis, zegt dat de recente prijsstijging van Cardano het bewijs is dat investeerders nog veel meer tokens zullen kopen en staken.


Cardano heeft ruimte om te groeien

In een nieuwsbrief zei Seliks dat lagere staking percentages voor Cardano een hogere beloning zou kunnen betekenen voor investeerders die zich afvragen of ze te laat zijn om ADA te kopen. De mede-oprichter van Messari zegt dat de Shelley update één van de redenen is voor de recente stijging van de token.

“De potentiële discrepantie tussen vastzittende en niet-vastzittende ADA tokens zou een goed teken kunnen zijn voor bulls, zelfs nadat Shelley live is. Hoewel het aanvankelijke staking percentage pas na de lancering bekend zou zijn, zag Cardano’s testnet een percentage van ongeveer 40% van het gerapporteerde aanbod. Als dit overgaat op het mainnet, zullen de stake percentages van Cardano aanzienlijk lager zijn dan bij andere large-cap netwerken zoals Tezos (80%) en Cosmos (71%). “

Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor groei. Een andere factor waarom de Cardano prijs is gestegen is de aankondiging dat investeerders hun ADA tokens in de Coinbase-custody kunnen storten. Na deze aankondiging ontstond er direct speculatie dat de Amerikaanse crypto exchange Cardano binnenkort zal listen.